Home Appartementenhotel San Niccolo
Verblijf in Residentie | Appartementenhotel San Niccolo

Verblijf in Residentie | Appartementenhotel San Niccolo

Uw verblijf
-0%
Sorry, uw selectie is niet langer beschikbaar. Wijzig uw zoekopdracht
Een droomuitstapje in een van de mooiste steden van Italië...

Accommodatieaanbiedingen in onze Appartementenhotel San Niccolo

Situation

Met Odalys Vacances ligt uw vakantieverblijf in Italië in het hart van Florence, in het appartementenhotel San Niccolo, dat uitkijkt over de oevers van de Arno. Florence, de machtige stad van de Medici, ligt in het hart van de glooiende heuvels van Toscane en is op zichzelf al een waar monument. Rijk aan architectuur, beeldhouwkunst en schilderkunst, de bakermat van de Renaissance, de prachtige stad Florence is een paradijs voor kunstliefhebbers, een waar openluchtmuseum. Alle kunstenaars uit die tijd hebben hier hun sporen achtergelaten, die de toerist met bewondering volgt. De lange rivier de Arno doorkruist de stad van west naar oost en stroomt rustig onder de Ponte Vecchio door, de oudste brug van Florence.

Tot uw beschikking

Parkeerplaats (tegelijk met verblijf boeken: betaling ter plaatse) Wasserette (Wasmachine, Droogtrommel, Strijkijzer/strijkplank: met toeslag) Kluis bij de receptie (met toeslag) Airconditioning

Les hébergements

Uw appartementenhotel in Italië, een voormalig paleis uit de 19e eeuw, bestaat uit appartementen verdeeld over 3 verdiepingen met lift. De accommodatie is geschikt voor 2 tot 4 personen en biedt uitzicht op de Arno, de binnenplaatsen of de heuvels van Michelangelo. De appartementen zijn ruim en hebben een volledig uitgeruste keuken.

: Activiteiten en diensten

De voordelen van Odalys voor uw verblijf

Les + Odalys

- Gratis beddengoed, in uw vakantiewoning Prop uw koffers niet vol met beddengoed, Odalys stelt u gratis beddengoed ter beschikking.

Terug