; Verkoopvoorwaarden

Onze verkoopvoorwaarden

Verkoopvoorwaarden
Algemene informatie

Deze verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle vestigingen van de Odalys Groep.
Bepaalde voorwaarden die "City-voorwaarden" worden genoemd, zijn specifiek van toepassing op de hieronder vermelde accommodaties:
L'Atrium, Les Floridianes et le Clos de la Chartreuse à Aix en Provence, Blamont à Amiens, Olympe à Antibes, Les Hauts de la Principauté à Beausoleil, La Rose d'argent à Colmar, Les Cordeliers à Dijon, Centre Congrès au Mans, Paris Levallois à Levallois Perret, Paris XVII et Paris Montmartre à Paris, Bioparc et Confluence à Lyon, Le Dôme, Prado et Centre Euromed à Marseille, Metz Manufacture à Metz, Les Occitanes à Montpellier, Cité des Congrès à Nantes, Le Palais Rossini à Nice, Saint-Jean à Orléans, Lorgeril à Rennes, Paris Rueil à Rueil Malmaison, Green Marsh à Strasbourg, Colombélie, Compans Caffarelli et Blagnac à Toulouse, Le Jardin des lettres à Tours, Nîmes Arènes, Le Havre Centre Gare, Le Havre Centre les Docks et Centre Gare à Angers.

Geen herroepingsrecht
Overeenkomstig artikel L. 221-28 van de Franse consumentenwet is het herroepingsrecht niet van toepassing op de levering van diensten op het gebied van logies, vervoer, catering en vrijetijdsbesteding die op een bepaalde datum of een bepaald tijdstip moeten worden geleverd.

De verkoopvoorwaarden zijn aanvullend van toepassing bij aanwezigheid van een bestaand specifiek contract (type contract Corporate, Groepen, Seminaries, enz.).

Commercieel aanbod
Onze catalogus en onze websites vormen een voorlopig aanbod in de zin van de artikelen R. 211- 5 en R. 211-6 van het Franse Wetboek van Toerisme. Odalys Vacances behoudt zich het recht voor bepaalde aangeboden diensten te wijzigen, overeenkomstig artikel R211-6. De reservering van een verblijf en/of een reis impliceert de aanvaarding van deze bijzondere verkoopvoorwaarden. Een drukfout is altijd mogelijk. Wijzigingen in de economische situatie kunnen ons ertoe brengen de prijzen te wijzigen voordat het contract is ondertekend. Wij stellen alles in het werk om u met foto's en illustraties een overzicht te geven van de aangeboden diensten. Deze foto's en illustraties zijn bedoeld om u een idee te geven van de categorie van diensten. Vanwege de diversiteit van onze accommodaties geven onze catalogus en website een algemene beschrijving van onze appartementen en foto's ter informatie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. De oppervlakten van de accommodaties zijn bij benadering en worden ter indicatie meegedeeld. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor werkzaamheden of verbeteringen die door de gemeenten of door particulieren in de omgeving van de accommodaties worden uitgevoerd.
Reserveringen
Behalve voor speciale aanbiedingen en commerciële voorwaarden, moeten alle reserveringsaanvragen vergezeld gaan van een aanbetaling van 25% van het totale bedrag van uw verblijf, het inschrijfgeld en, indien van toepassing, de volledige verzekeringspremie. Behalve in het geval van speciale aanbiedingen en commerciële voorwaarden, moet het saldo 30 dagen voor het begin van het verblijf worden betaald zonder dat wij daar een herinnering voor moeten opstellen, bij gebreke waarvan wij ons het recht voorbehouden uw inschrijving als geannuleerd te beschouwen en de hieronder vermelde vaste annuleringskosten toe te passen. Voor reserveringen die minder dan 30 dagen voor de aanvangsdatum van het verblijf worden gemaakt, is volledige betaling bij de reservering vereist. De meeste van onze verblijven duren 7 nachten, van zaterdag tot zaterdag. Wij herinneren u eraan dat een woning die voor een bepaald aantal personen bestemd is, niet door een groter aantal personen kan worden bewoond. Behalve voor speciale aanbiedingen en commerciële voorwaarden, sturen wij u na betaling van uw saldo een voucher met alle noodzakelijke praktische informatie. Betalingen via uw bankpas garanderen de reservering en garanderen de betaling van het verblijf
Onze prijzen
De aangegeven prijzen worden in euro vermeld. U kunt de prijs uitsluitend ter informatie in een andere valuta weergeven. De betaling van uw verblijf kan alleen plaatsvinden in euro's, de enige valuta die van toepassing is op transacties op de website van Odalys. Voor elke reservering wordt € 25 administratiekosten in rekening gebracht (behalve voor reserveringen onder "City-voorwaarden"). Deze kosten komen bovenop de prijzen die in de catalogus of op de website van Odalys staan vermeld. Onze prijzen zijn inclusief alle belastingen en inclusief btw tegen het geldende tarief. Elke latere wijziging van het geldende btw-tarief of elke invoering van nieuwe belastingen op de in onze catalogus en onze websites vermelde diensten, die plaatsvindt tussen het tijdstip waarop de tarieven werden vastgesteld en de facturering, zal automatisch leiden tot een wijziging van de prijs inclusief btw. Onze prijzen zijn exclusief: de reserveringskosten, de eventuele vaste prijs per week of per verblijf voor uw huisdier, de borg die u bij aankomst betaalt en die u na uw verblijf terugkrijgt (onder voorbehoud van de controle bij uw vertrek), eventuele aanvullende diensten (bijvoorbeeld het gebruik van een zwembad). Extra diensten: verhuur van televisie, beddengoed en handdoeken, eindschoonmaak of tussentijdse schoonmaak. De prijzen van de skipassen zijn exclusief verzekering. Verzekeringen moeten worden afgesloten bij de skiliftmaatschappij van het betreffende skioord.
U kunt onze betaalmethoden raadplegen op de pagina: Betalingsfaciliteiten en -middelen
Toeristenbelasting en deelname aan Eco Recycling
De toeristenbelasting, die namens de gemeenten wordt geïnd, is niet in onze tarieven inbegrepen. Het bedrag wordt bepaald per persoon per nacht en varieert naargelang de bestemming. Afhankelijk van de gemeente kan deze vergoeding ter plekke worden geïnd.
Er kan een Eco Recycling-vergoeding, niet inbegrepen in onze tarieven, worden geïnd voor het behoud van het milieu en het sorteren van afval. Dit moet ter plaatse worden betaald als een vast bedrag of per nacht in bepaalde accommodaties (het tarief bedraagt 0,20 eurocent per dag en per persoon).
Pakketreizen
In geval van een combinatie van reisdiensten in de zin van EU-richtlijn 2015/2032 geniet u, tenzij anders bepaald, van alle door de Europese Unie toegekende rechten zoals omgezet in het Franse Wetboek voor Toerisme.
Promoties
Promoties en kortingen hebben in geen geval terugwerkende kracht.
Babypakket
Indien zo'n pakket beschikbaar is, raden wij u sterk aan het alvast voor uw aankomst te reserveren, hetzij bij uw reservering, hetzij rechtstreeks bij de betreffende accommodatie.
Dieren
Huisdieren zijn alleen toegestaan op bepaalde locaties en tegen betaling bij aankomst. Wij raden u aan rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie om er zeker van te zijn dat huisdieren zijn toegestaan en onder welke voorwaarden. Hun aanwezigheid mag geen overlast veroorzaken voor de buurt (lawaai, hygiëne, geur, enz.) en is strikt verboden in de buurt van zwembaden. Gevaarlijke of agressieve dieren en zogenaamde "nieuwe huisdieren" worden niet geaccepteerd. Wij willen u vragen het gezondheidsdossier van het dier mee te brengen.
Vrije tijd
De informatie over de activiteiten in onze catalogus of op onze website zijn suggesties van de VVV-kantoren of externe dienstverleners op een datum ruim voor uw verblijf. Voor meer informatie kunt u vóór uw reservering rechtstreeks contact met hen opnemen, zodat zij deze kunnen bevestigen. Deze activiteiten kunnen tegen betaling en volgens de voorwaarden van de betrokken dienstverleners in de residentie of in de omgeving worden uitgeoefend. Het is mogelijk dat de details van onze diensten worden gewijzigd tussen de plaatsing ervan op onze website of het drukken van onze catalogus en uw verblijf, zonder dat wij daarvoor verantwoordelijk zijn.
Let op: sommige vooruitbetaalde activiteiten kunnen niet worden geruild of terugbetaald in geval van wijziging of annulering van het verblijf. Voor alle externe uitstapjes die in de vestigingen worden aangeboden en door een externe dienstverlener worden georganiseerd, aanvaardt de klant dat hij door deze laatste onder zijn verantwoordelijkheid wordt belast. Bij aankoop van "skipassen" geven gedeeltelijke of volledige onderbrekingen van de dienst wegens weersomstandigheden of technische redenen (zelfs voor minder dan één dag) geen recht op schadevergoeding. Er kan echter een uitzonderlijke vergoeding worden toegekend afhankelijk van de voorwaarden die de skiliftmaatschappij van het betrokken skistation aan Odalys heeft toegekend.
Huishouden
In de meeste van onze accommodaties is de schoonmaak van uw accommodatie aan het einde van uw verblijf inbegrepen in onze tarieven. In dit geval dient de accommodatie netjes en in normale staat van gebruik te worden achtergelaten. De keuken moet bij uw vertrek in orde zijn en de vaat moet schoon zijn. Gedetailleerde instructies zijn beschikbaar bij aankomst. Als u dit niet doet, kunnen er kosten worden ingehouden op uw aanbetaling.
Indien de schoonmaak extra is, dient u uw accommodatie in schone en nette staat achter te laten. In dat geval kunt u vragen om de schoonmaak voor u te doen, voor een vaste prijs van € 64, die u ter plaatse betaalt.

Voor reserveringen met "City-voorwaarden" ;
Schoonmaak is als volgt in onze tarieven inbegrepen:

 • 1 tot 4 nachten verblijf: eindschoonmaak
 • Verblijf van 5 nachten of meer: wekelijkse schoonmaak vanaf de 8e nacht

Eventuele extra behoeften kunnen op verzoek of op het moment van de reservering worden verstrekt en zijn onderworpen aan een toeslag.

Verblijf in het buitenland
VU moet in het bezit zijn van de essentiële documenten die worden vereist door de regelgeving van het land dat u bezoekt: met name vaccinaties, identiteitspapieren, paspoorten en verzekeringen.
Minderjarige kinderen
Kinderen jonger dan 18 jaar blijven tijdens hun verblijf onder de volledige verantwoordelijkheid van hun ouders en/of voogd. Odalys Vacances kan alleen een vakantie voor minderjarigen reserveren als ze onder de verantwoordelijkheid van een begeleidende volwassene staan
Buitenlandse onderdanen
: Wij raden u aan contact op te nemen met de consulaten van elk land voor een eventueel visum en met de organisaties die verantwoordelijk zijn voor de naleving van de voorschriften, met name op het gebied van gezondheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor personen die de toepasselijke voorschriften niet naleven.
Overdracht van het contract
In geval van overdracht van uw contract moet u ons uiterlijk 7 dagen voor het begin van het verblijf via elk middel dat ons in staat stelt de ontvangst ervan te bevestigen, op de hoogte stellen en ons de gegevens van de nieuwe begunstigden meedelen en ervoor zorgen dat zij aan dezelfde voorwaarden voldoen als u voor het verblijf.
Vakantiecheques
Odalys vacances is erkend door het Agence Nationale pour les Chèques-Vacances. Wij aanvaarden deze cheques voor de betaling van onze verhuurdiensten in Frankrijk of voor bestemmingen in de Europese Unie. Wij adviseren u deze per aangetekende brief met ontvangstbevestiging aan naar ons op te sturen.
Aankomst en vertrek
Op de meeste van onze campings in Frankrijk is de aankomst gepland op zaterdag, tussen 17.00 en 20.00 uur en het vertrek vindt plaats op de volgende zaterdag, waarbij u uw accommodatie vóór 10.00 uur moet verlaten en in perfecte staat moet achterlaten.

Voor reserveringen met "City-voorwaarden" ;
In de meeste van deze vestigingen is het gebruikelijk om de appartementen vanaf 15.00 uur ter beschikking te stellen aan de gasten (overhandiging van de sleutels) en om ze bij vertrek om 12.00 uur te verlaten.
Deze tijdschema's zijn indicatief en kunnen voor sommige vestigingen afwijken.
Er wordt een toeslag aangerekend als u te laat vertrekt.

Annuleringen en wijzigingen

Voor elke annulering of wijziging vragen wij een schriftelijke bevestiging van ontvangst.

Algemene voorwaarden voor annulering of wijziging: het inschrijfgeld, het bedrag van de eventueel afgesloten verzekering wordt ingehouden, evenals een vaste vergoeding van: € 30 in geval van annulering of wijziging 30 dagen of meer voor het begin van het verblijf; 25% van het totaalbedrag in geval van annulering of wijziging tussen 29 dagen en 15 dagen voor het begin van het verblijf; 75% van het totaalbedrag in geval van annulering of wijziging tussen 14 dagen en 3 dagen voor het begin van het verblijf; 100% van het totaalbedrag in geval van annulering of wijziging minder dan 3 dagen voor het begin van het verblijf of in geval van no-show op de dag van aankomst. Voor de huur van een "Odalys Chalets" bedraagt de forfaitaire schadevergoeding € 30 in geval van annulering of wijziging 90 dagen en meer voor het begin van het verblijf; 25% van het totale bedrag in geval van annulering of wijziging tussen 89 dagen en 60 dagen voor het begin van het verblijf; 50% van het totale bedrag in geval van annulering of wijziging tussen 59 dagen en 30 dagen voor het begin van het verblijf; 75% van het totale bedrag in geval van annulering of wijziging tussen 29 dagen en 14 dagen voor het begin van het verblijf en 100% van het totale bedrag in geval van annulering of wijziging minder dan 14 dagen voor het begin van het verblijf of in geval van no-show op de dag van de aankomst. Een onderbroken of verkort verblijf, om welke reden dan ook, kan geen aanleiding geven tot enige terugbetaling.

Online check-in service: zodra u online heeft ingecheckt, kan dit niet meer worden gewijzigd, geannuleerd of terugbetaald.

Voor reserveringen met "City-voorwaarden" ;
Voor elke annulering of wijziging vragen wij een schriftelijke bevestiging van ontvangst.
Voor alle annuleringen, wijzigingen of no-shows op de dag van aankomst worden annuleringskosten in rekening gebracht indien de kennisgevingstermijn wordt overschreden.

Volledige annulering van de reservering

Duur van het verblijf Kennisgevingstermijn voor annulering zonder kosten Kennisgevingstermijn voor annulering zonder kosten
1 nacht D-2 voor de aankomstdatum 100% van het bedrag
2 nachten D-2 voor de aankomstdatum 50% van het bedrag
3 nachten D-2 voor de aankomstdatum 33% van het bedrag
4 nachten D-2 voor de aankomstdatum 25% van het bedrag
Van 5 tot 28 nachten D-5 voor de aankomstdatume 30% van het bedrag

No-show: niet verschijnen in de residentie op de dag van aankomst

In het geval van een no-show op de dag van aankomst zijn de bovenstaande kosten van toepassing.

Gedeeltelijke annulering van de reservering / wijziging

Elke wijziging van de duur van het verblijf, de data van het verblijf, het type appartement en de oorspronkelijk gekozen accommodatie wordt beschouwd als een gedeeltelijke annulering. Een wijziging van deze elementen kan leiden tot prijswijzigingen en/of annuleringskosten. Dit verzoek is onderworpen aan het akkoord van Odalys onder voorbehoud van beschikbaarheid en zonder verplichting om in dezelfde accommodatie te verblijven

Tariefswijziging

Onze tarieven per nacht zijn degressief naargelang de duur van het verblijf.
Indien de verblijfsduur korter of langer is dan de oorspronkelijke duur, kan een wijziging van het tarief per nacht worden toegepast.

Annuleringskosten voor gedeeltelijke annulering van de reservering / wijziging - Voor de aanvangsdatum van het verblijf

Duur van het verblijf Kennisgevingstermijn voor annulering/wijziging zonder kosten Indien de kennisgevingstermijn niet wordt gerespecteerd, bedragen de annuleringskosten:
1 nacht D-2 voor de aankomstdatum 100% van het bedrag
2 nachten D-2 voor de aankomstdatum 50% van het bedrag
3 nachten D-2 voor de aankomstdatum 33% van het bedrag
4 nachten D-2 voor de aankomstdatum 25% van het bedrag
Van 5 tot 28 nachten D-3 voor de aankomstdatum 25% van het bedrag

Kosten voor vroegtijdig vertrek - Tijdens het verblijf

Duur van het verblijf Kennisgevingstermijn voor annulering/wijziging zonder kosten Indien de kennisgevingstermijn niet wordt gerespecteerd, bedragen de annuleringskosten:
2 nachten 1 dag voor vervroegd vertrek 50% van het bedrag
3 nachten 1 dag voor vervroegd vertrek 33% van het bedrag
4 nachten 1 dag voor vervroegd vertrek 25% van het bedrag
Van 5 tot 15 nachten dagen voor vervroegd vertrek 25% van het bedrag van het dossier (voor maximaal 3 nachten)
Van 16 tot 28 nachten 10 dagen voor vervroegd vertrek 25% van het bedrag van het dossier (voor maximaal 3 nachten)

"Geldteruggarantie"

Speciale annulerings-/wijzigingsvoorwaarden geldig voor reserveringen met "Geldteruggarantie" tot 15-03-2022 voor verblijven van minimaal 7 nachten tot 04-11-2023 (inbegrepen), voor de vermelde accommodaties:

Voor elke annulering of wijziging die verband houdt met covid-19, die een deelnemer aan het verblijf treft en gevolgen heeft voor de totale duur van het verblijf, wordt 100% van het betaalde bedrag voor accommodatie en diensten terugbetaald, exclusief administratiekosten, in de volgende gevallen*:

 1. Reisbeperkingen (herkomst of bestemming)
 2. Sluiting van de grenzen (door de klant overschreden tussen zijn woonplaats en zijn verblijfplaats)
 3. Reisbeperking (straal 100 km)
 4. Nationale lockdown
 5. Regionale lockdown
 6. Provinciale lockdown
 7. Gemeentelijke lockdown
 8. Odalys-vestiging gesloten

*Op vertoon van bewijsstukken

 • Voor vestigingen die niet onder het aanbod vallen, blijven onze annulerings- of wijzigingsvoorwaarden ongewijzigd.
 • Voor alle andere redenen voor annulering of wijziging: onze algemene voorwaarden voor annulering of wijziging blijven ongewijzigd.

Om uw reservering te annuleren, gelieve het formulier in te vullen: https://bit.ly/3qcjwKe

Reglement
Om uw vakantie aangenamer te maken, hangt er in onze accommodaties een reglement op. Wij willen u vragen hier nota van te nemen en het te respecteren. Al onze accommodaties zijn rookvrij.
Verantwoordelijkheid
Wij wijzen erop dat volgens de geldende wetgeving de verkoop van toeristische verblijven niet onder de verantwoordelijkheid van de hoteliers valt. Bijgevolg kan Odalys Vacances niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, vergetelheid, diefstal of beschadiging van persoonlijke bezittingen, met name in uw accommodatie, gemeenschappelijke ruimten en aangrenzende parkeerplaatsen. Wij herinneren u eraan dat u verantwoordelijk bent voor de veiligheid van uw accommodatie tijdens uw verblijf en dat het uw verantwoordelijkheid is om u hiervoor te verzekeren. Met enkele voorzorgsmaatregelen kunt u mogelijke overlast voorkomen: sluit uw ramen voordat u het pand verlaat, doe uw deur op slot.
Sinds 6 juni 2020 moet u op eigen verantwoordelijkheid:
 • Alle symptomen die u tijdens uw verblijf ervaart melden, zodat wij snel ons risicobeheersingsprotocol kunnen toepassen in geval van een vermoedelijke besmetting met covid-19.
 • Verplaatsing naar een andere accommodatie
  Indien het wegens uitzonderlijke omstandigheden niet mogelijk is de gereserveerde accommodatie ter beschikking te stellen, kan de residentie u een accommodatie aanbieden in een gelijkwaardige residentie van een gelijkwaardige categorie.
  Repatriëringsbijstand - Annuleringsverzekering
  Onze prijzen zijn exclusief reisverzekering. Deze is optioneel en wordt aangeboden bij de reservering. Wij bieden 2 verzekeringen aan:

  1) Multirisicoverzekering ESPRIT LIBRE
  Verzekering afgesloten bij Mutuaide die u, onder bepaalde voorwaarden, voor vertrek en tijdens uw verblijf verzekert voor 21 oorzaken van annulering + onderbreking + diefstal/breuk van materiaal, bergredding en repatriëring. De voorwaarden van deze verzekering zijn hier beschikbaar: www.odalys-vacances.nl
  Informatieblad Esprit Libre Multirisicoverzekering

  2)Annulerings- en onderbrekingsverzekering « Confort »
  Terugbetaling in geval van gehele of gedeeltelijke annulering. Verzekering afgesloten bij Mutuaide die uw terugbetaling onder bepaalde voorwaarden garandeert, voor vertrek en tijdens uw verblijf. De voorwaarden van deze verzekering zijn hier beschikbaar: www.odalys-vacances.nl
  Informatieblad verzekering Annulering Onderbreking 3)Annuleringsverzekering « Essentielle »
  Terugbetaling in geval van volledige annulering. Dit is optioneel en zal worden voorgesteld bij het maken van uw reservering.

  Terugbetaling in geval van volledige annulering. De verzekering, onderschreven door Mutuaide, dekt onder voorwaarden, voor vertrek en tijdens het verblijf. De voorwaarden zijn hier beschikbaar: www.odalys-vacances.com
  Productinformatie Document Annuleringsverzekering « Essentielle »
  Klachten
  Alle klachten moeten per aangetekende brief worden verzonden naar:
  Odalys Vacances - 2 rue de la Roquette - Passage du Cheval Blanc - Cour de Mai, 75011 PARIS
  Toepasselijk recht - Bevoegdheids
  Deze voorwaarden zijn onderworpen aan het Franse recht. Overeenkomstig de beschikking nr. 2015-1033 van 20 augustus 2015 en het toepassingsbesluit nr. 2015-1382 van 30 oktober 2015 vestigen wij uw aandacht op het bestaan van een minnelijke schikking van geschillen door bemiddeling bij het Franse CMAP - Centre de Médiation et d'Arbitrage de Paris.
  De bemiddelaar mag geen geschillen onderzoeken waarvan het verzoek duidelijk ongegrond of onrechtmatig is, of die reeds eerder door een andere bemiddelaar of door een rechtbank zijn onderzocht of worden onderzocht, of indien de consument zijn verzoek meer dan een jaar na zijn schriftelijke klacht bij Odalys bij de bemiddelaar heeft ingediend, of indien het geschil niet onder de bevoegdheid van de bemiddelaar valt, of indien de consument niet rechtvaardigt dat hij vooraf geprobeerd heeft zijn geschil rechtstreeks bij Odalys op te lossen door middel van een schriftelijke klacht volgens de voorwaarden die, in voorkomend geval, in het contract voorzien zijn.
  Om uw geschil voor te leggen aan de bemiddelaar, kunt u (i) het formulier invullen op de website van CMAP: www.cmap.fr onder de tab "U bent: een consument" (ii) uw verzoek per gewone of aangetekende post sturen naar CMAP Médiation Consommation, 39 avenue Franklin D. Roosevelt, 75008 PARIS, of (iii) een e-mail sturen naar consommation@cmap.fr. Ongeacht hoe u een aanvraag indient bij het CMAP, moet uw aanvraag de volgende elementen bevatten om snel te kunnen worden verwerkt
  Uw adres-, e-mail- en telefoongegevens en de volledige naam en het adres van ons bedrijf, een korte uiteenzetting van de feiten en een bewijs van eerder ondernomen actie.
  In geval van gerechtelijke procedures zullen deze worden voorgelegd aan de Franse rechtbanken.
  Odalys Evasion
  SARL met een kapitaal van EUR 7.500
  Hoofdkantoor
  2 rue de la Roquette - Passage du Cheval Blanc - Cour de Mai, 75011 Paris
  Tel. + 33 (0)1 58 56 56 56
  Fax + 33 (0)1 45 61 23 33
  RCS Paris 511 929 739
  Intracommunautair nummer FR63511929739
  Onderneming ingeschreven in het register van reis- en toerismeondernemers onder nummer IM075100274, uitgegeven door Atout France: 79/81, rue de Clichy 75009 Paris
  Financiële garantie: Groupama Assurance-Crédit, 5 rue du Centre, 93399 Noisy le Grand Cedex
  Bureau Aix en Provence
  Rue René Descartes
  CS80412
  13591 Aix en Provence cedex 3
  Tel. +33 (0)4 42 97 58 00
  Fax +33 (0)4 42 97 58 01
  Burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid:
  Allianz - Agence Verlingue
  12 Rue de Kérogan
  29335 – Quimper
  Geografische dekking van het contract: wereldwijd

  Bescherming van persoonsgegevens

  De verwerking van persoonsgegevens die wij uitvoeren in het kader van reserveringen is onderworpen aan het Odalys handvest voor de bescherming van persoonsgegevens, dat beschikbaar is op onze website www.odalys-vacances.nl

  Terug