; Laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie: Odalys Vacances betaalt het verschil terug!

Laagste prijsgarantie
Als u een goedkopere prijs vindt, betalen wij u het verschil terug!
Als u binnen 24 uur na reservering en betaling van een verblijf op de website www.odalys-vacances.com of via een van onze reserveringscentrales dezelfde dienst (alle belastingen inbegrepen) tegen een lagere prijs vindt op een andere website, betaalt Odalys Vacances u het prijsverschil terug
Aanbieding alleen geldig op de prijs van het verblijf in alle Odalys accommodaties op het Franse vasteland. Aanbod alleen geldig voor reserveringen en betalingen via de website www.odalys-vacances.com of via een van de callcenters van de groep, .com of via een van de callcenters van de groep, bereikbaar op +33 (0)4 84 47 49 22 Gratis service + gespreksprijs

DE LAGERE PRIJS OP EEN ANDERE WEBSITE MOET BETREKKING HEBBEN OP

- Dezelfde Odalys Vacances residentie (exclusief partnerinstellingen) - Voor een verblijf op dezelfde datum - Voor een verblijf van dezelfde duur - In dezelfde soort accommodatie, die nog steeds te koop zou moeten zijn.

De laagste prijsgarantie is niet van toepassing op diensten waarvoor reeds uitgestelde terugbetalingen, cadeaubonnen, promotiecodes of vouchers, partnerkortingen of getrouwheidskaarten gelden.

VOORWAARDEN VAN HET AANBOD

Als u op een andere Franse website een goedkopere accommodatie hebt gevonden die aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet, moet u de volgende informatie binnen 24 uur na uw reservering en betaling per e-mail naar garantieprix@odalys-vacances.com sturen:

- Kopie van de door 'Odalys Vacances' verstuurde e-mail ter bevestiging van de reservering van uw verblijf. - Screenshot van de Franse websitepagina met een lagere prijs (inclusief alle belastingen), met gelijkwaardige voorwaarden.

Terugbetalingsvoorwaarden
Indien alle bovenstaande voorwaarden zijn vervuld en na goedkeuring van de betaling door uw bank, verbinden wij ons ertoe u het bedrag van het prijsverschil terug te betalen door creditering van de bankpas die voor de betaling werd gebruikt bij de aankoop of per cheque binnen 15 dagen na uw verzoek.
Aanbieding geldig voor één terugbetaling per persoon per reservering.
Terug