Home Residentieel buitenverblijf Le Plein Air Neuvicois
Verblijf in Stacaravans | Residentieel buitenverblijf Le Plein Air Neuvicois

Verblijf in Stacaravans | Residentieel buitenverblijf Le Plein Air Neuvicois

Accommodatieaanbiedingen in onze Residentieel buitenverblijf Le Plein Air Neuvicois

Situatie

Ontdek in een groene en rustige vallei, aan de voet van een renaissancekasteel en een arboretum, Le Plein Air Neuvicois, omzoomd door een rivier. Het ligt op 800 meter van het centrum van het mooie dorp Neuvic sur l'Isle en is de ideale uitvalsbasis om de Périgord Blanc te verkennen. U kunt er gemakkelijk komen en met uw gezin of vrienden de majestueuze Voie Verte nemen voor prachtige wandelingen, fietstochten of skeelertochten door de prachtige vallei.

Tot uw beschikking

Sport & ontspanning
- Outdoor fitness
- Kinderspeelplaats
- Tafeltennis
- Trampoline
- Opblaasbare structuur
- Bibliotheek, gezelschapsspelen
- Toegang tot het gemeentelijk verwarmd zwembad met glijbanen* *1 toegang/persoon/verblijf minder dan een week OF 2 toegang/persoon/week huur Wifi (met toeslag) Parking (1 plaats per verblijf) Extra voertuig (met toeslag) Fietsverhuur (met toeslag)

Accommodatie

Bij Plein Air Neuvicois kunt u kiezen tussen een stacaravan voor mindervaliden voor 3 tot 4 personen, een Prestige-stacaravan voor 4 tot 5 personen of een Trio-stacaravan voor 3 tot 6 personen. Afhankelijk van uw behoeften kiest u de accommodatie die bij u past. Voor uw comfort beschikken ze over een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, twee of drie slaapkamers, een douche- en toiletruimte en een terras met tuinmeubilair.

: Activiteiten en diensten

De voordelen van Odalys voor uw verblijf

De voordelen van Odalys

- Dag- en avondactiviteiten, tijdens de schoolvakanties van de zomerperiode
- Receptie voor fijnproevers, tieneractiviteiten, Spaanse herberg, muzikale animatie, kinderanimatie en 's avonds karaoke in restaurant Cilaos op 100m van de camping
- Restaurant
- Snackbar
- Brood en Weens gebak depot (op bestelling)

Terug