; Skilessen bij ESF en ESI

Skilessen met korting in het resort bij partnerskischolen

Skilessen bij ESF en ESI
De beste skischolen aan voor u!

HOE KUNT U VAN DEZE AANBIEDINGEN PROFITEREN?

U moet uw lessen ten minste 15 dagen voor het begin van uw verblijf reserveren door rechtstreeks contact op te nemen met de ESI of ESF van uw keuze, per telefoon of per e-mail.

  1. Geef uw huurcontractnummer door aan de ESI of ESF tijdens het reserveren.
  2. Bevestig de reservering door bij de betaling een kopie van uw contract mee te sturen.

Vooraf reserveren garandeert bovendien dat er plaats is in de skilessen. Weer een ding minder om u zorgen over te maken als u op vakantie gaat.

Reserveer uw uitrusting online op hetzelfde moment als uw accommodatie

OFFERTE EN RESERVERING

Onze adviseurs staan voor u klaar: 04 84 47 49 21 Gratis service + gesprekskosten van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Speciale aanbiedingen Toekomstige Kampioenen "Exclusief bij Odalys"

De skilessen voor uw kinderen beginnen 's ochtends of 's middags bij de receptie van uw residentie.

U hoeft niet te rennen: dankzij onze partnerschappen met de ECOLE DU SKI FRANÇAIS (Franse skischool) en de ECOLE DE SKI INTERNATIONALE (internationale skischool) kunt u in alle vrijheid uitslapen of een paar uur skiën!

Voor de lessen halen de instructeurs uw toekomstige kampioenen op en brengen ze terug naar de receptie van uw accommodatie (afhankelijk van het skistation).
Schrijf uw kinderen vanaf 5 of 6 jaar (afhankelijk van het resort) tot 12 jaar in voor groepslessen (ochtend of middag)*.

ESF partenaire Odalys Vacances

Skilessen ESF

Kortingen van 5 tot 20%

In het kader van de partnerschapsovereenkomsten tussen ODALYS en het ESF kunt u in de Odalys Winter 2023/2024 brochure profiteren van promotietarieven in alle aanwezige ESF.

Zo profiteert u van:
-5% tot -20% korting op het publiekstarief voor groepslessen* in alpineskiën (evenals langlaufen en snowboarden in bepaalde skigebieden) die in het seizoen 2023/2024 worden gevolgd.

* Speciale aanbieding voor toekomstige kampioenen - Betrokken residenties (ESF): Chamonix, Clusaz, La Plagne, Orcieres, Les Arcs, Les Deux Alpes, Vars.

ESI partenaire Odalys Vacances

Skilessen ESI

10% korting

In het kader van de partnerschapsovereenkomsten tussen ODALYS en het ESI kunt u in de Odalys Winter 2023/2024 brochure profiteren van promotietarieven in alle aanwezige ESI.

Zo profiteert u van:
10% korting op het publiekstarief voor groepslessen* in alpineskiën (evenals langlaufen en snowboarden in bepaalde skigebieden) die in het seizoen 2023/2024 worden gevolgd.

* Speciale aanbieding voor toekomstige kampioenen - Betrokken residenties (ESI): Orcieres, Les Arcs, Les Deux Alpes, Vars.

* Verschillende leeftijdsgroepen, dagen en lestijden, afhankelijk van de skischool..
** Verschillende kortingen afhankelijk van het station (Saint Sorlin: geen korting tijdens schoolvakanties).
Let op: er wordt geen korting gegeven op deze ESI- of ESF-diensten als de reserveringen bij aankomst in het station worden gemaakt.

Terug