ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Mont-Roig del Camp: culturele badplaats aan de Costa Dorada

Uw vakantiewoning in Mont-Roig del Camp, een badplaats aan de Costa Dorada, is perfect voor een aangenaam verblijf aan zee. U zult gek zijn op de lange zandstranden, zeer populair bij toeristen, die worden afgewisseld met kleine, rustigere baaien. In Mont-Roig del Camp en omgeving kunt u genieten van een breed scala aan sportieve activiteiten, zoals onderwatervissen, waterskiën en windsurfen. Als u liever met beide benen op de grond blijft, overweeg dan mountainbiken, golfen of paardrijden. Neem de tijd om deze badplaats te verkennen, waar verschillende interessante monumenten staan, waaronder kapellen en kerken, waarvan sommige het hele jaar door culturele evenementen organiseren. Mont-Roig is een stad waar kunst en architectuur een zeer belangrijke plaats innemen. De droge stenen hutten die boeren en boerinnen hebben gebouwd, zijn hiervan een van de vele getuigenissen. Boek uw verblijf in Mont-Roig del Camp en laat u verrassen door deze charmante badplaats. Meer informatie
Ontdek onze 2 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen tot Mont-Roig del Camp

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Mont-Roig del Camp, een reis tussen natuur en kunst

Mont-Roig nodigt u uit voor een reis door de geboorteplaats en de werken van Joan Miró, een kunstenaar uit de 20e eeuw. Ontdek originele geometrische constructies, sculpturen of collages door een bezoek te brengen aan het Miró Centrum. De schilder liet zich voor zijn werken inspireren door verschillende uitzichten op de Mont-Roig del Camp.

De Costa Dorada, een ideale bestemming om van de natuur te genieten

Mont-Roig del Camp ligt aan de Costa Dorada, een regio die bekend staat om zijn stranden en gevarieerde landschappen, maar ook om zijn animatie. Als u op zoek bent naar sensatie, breng dan zeker een dag door in Port Aventura, een pretpark dat in heel Europa bekend is. De hoofdstad van de Costa Dorada, Tarragona, is zeker een bezoek waard met zijn erfgoed dat op de UNESCO-lijst is opgenomen. Als u wilt feesten, moet u naar Salou, een badplaats die nooit slaapt! Geniet van natuuractiviteiten en luier op de mooiste Spaanse stranden door uw vakantiewoning in Mont-Roig del Camp te reserveren, een badplaats aan de Costa Dorada.
Terug