ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Catalonië: in de architectonische voetsporen van Gaudà¬

Catalonië, gelegen in het noordoosten van Spanje, aan de voet van de Pyreneeën en grenzend aan de Middellandse Zee, heeft een ideale geografische ligging. Het adembenemende landschap, het historische en culturele erfgoed en de vele activiteiten die het biedt, trekken jaarlijks reizigers aan. Boek uw verblijf in Catalonië en ontdek Barcelona, het Dalà­ Museum in Figueres of de oude wonderen van Tarragona. Liever luieren? De charmante badplaats Santa Susanna wacht op u voor een idyllisch verblijf tussen zee en bergen. Uw vakantiewoning in Catalonië is net zo geschikt voor een romantisch uitje als voor een gezinsvakantie. De stad Barcelona alleen al is de reis waard, zowel voor de architectonische prestaties van Antoni Gaudà­ als voor de beroemde Sagrada Famà­lia, de monumentale, onvoltooide basiliek van dezelfde architect. Verder landinwaarts ligt het klooster van Montserrat, op een klif met een duizelingwekkend panorama, waar de beroemde Zwarte Madonna woont. Aan de Middellandse Zeekust kunt u Tossa de Mar bezoeken, een van de vele dorpen aan de Costa Brava, en genieten van het dromerige landschap en het gunstige klimaat om te zwemmen of te wandelen langs de kust. Meer informatie
Ontdek onze 4 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen tot Catalonië

Catalonië, een bestemming met vele attracties

In het binnenland kunnen toeristen vele natuurlijke en historische schatten ontdekken. De stad Tarragona heeft bijvoorbeeld een zeer goed bewaard gebleven antiek theater. Liefhebbers van prachtige landschappen kunnen in de Catalaanse Pyreneeën gaan wandelen en talloze watervallen ontdekken. Wanneer u een vakantiewoning in Catalonië reserveert, bent u er zeker van dat u tijdens uw verblijf van een compleet andere omgeving kunt genieten.

Ontdek de Catalaanse badplaatsen

De badplaats Santa Susanna, gelegen aan de kust op 45 kilometer ten noorden van Barcelona, biedt bezoekers de mogelijkheid te genieten van het strand in een droomomgeving. Het is ook een ideaal vertrekpunt voor wandelingen of mountainbiketochten, of voor verschillende watersporten: boottochten, duiken, jetskiën... Reserveer nu een vakantiewoning in Catalonië en ontdek een authentieke regio, rijk aan mogelijkheden voor bezoeken en activiteiten.
Terug