ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Ligurië: een regio voor natuurliefhebbers

Boek een vakantiewoning in Ligurië en dompel uzelf onder in een boeiende en weinig bekende regio. Ligurië, genoemd naar het Ligurische volk, dat zich duizenden jaren geleden in dit gebied vestigde, is een charmante kuststreek in het noordwesten van Italië. In deze provincie, die een boog vormt rond de Golf van Genua, ontbreekt het niet aan bezienswaardigheden, vooral voor natuurliefhebbers. De rotsachtige kustlijn met talloze baaien, witte zandstranden en hoog op de achtergrond gelegen dorpjes wachten op u voor een onvergetelijk verblijf. Als u van geschiedenis houdt, wacht de stad Genua op u met haar overvloedige architectuur en talrijke musea. Houdt u van lange wandelingen te midden van prachtige landschappen? Ontdek de Ligurische parken en natuurreservaten, bewonder de vissersdorpjes op de bodem van de baaien of probeer te duiken bij de badplaats Santo Stefano al Mare. U kunt ook genieten van de enorme stranden op een steenworp afstand van onze accommodatie in Cogoleto. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen

Ligurië, een kustregio met vele gezichten

Ontdek vanuit uw vakantiewoning in Ligurië alle facetten van deze charmante regio van Italië! De stad Genua, bekend om zijn historische haven, is rijk aan architectonische schatten en musea, om nog maar te zwijgen van het gigantische aquarium. Bewonder de dorpjes met uitzicht op de Ligurische Zee, met hun felgekleurde huizen genesteld in het hart van ongerepte landschappen. Sportievelingen kunnen er mountainbiken, snorkelen of wandelen op de steile paden van de natuurparken.

Proef de charme van de badplaatsen in Ligurië

Voor uw verblijf in Ligurië biedt de badplaats Cogoleto verschillende privéstranden, een golfbaan op de hoogten of een bezoek aan de Fornace Bianchi, een goed bewaarde oude kalkoven. Bewonder vanuit de badplaats Santo Stefano al Mare, verder naar het oosten, prachtige religieuze gebouwen, maak een onderwaterexcursie met het duikcentrum en stop bij de Torre Ennagonale, een imposante uitkijktoren aan de kustlijn. Laat u verleiden door een van onze vakantiewoningen in Ligurië: deze uitgelezen bestemming biedt een breed scala aan activiteiten en bezoeken!
Terug