ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Italië

Vakantiewoning in Italië: verblijf aan de Middellandse Zee

Italië is een schiereiland in Zuid-Europa, omgeven door de Middellandse Zee en verbonden met het continent door de Alpen. Het land staat bekend om zijn uitstekende historische en culturele bezienswaardigheden, vooral in Sardinië of Latium en bevat tevens natuurgebieden van onvergelijkbare schoonheid, zoals het Merengebied, de Golf van Trieste en de Po-Delta. De regio Puglia, Sicilië, of het Eiland Elba bieden vele mogelijkheden voor zwemmen en wateractiviteiten. Toscane en Veneto bevatten opmerkelijke monumenten uit verschillende periodes. Fijnproevers en echte smulpapen zijn het eens over de kwaliteit en de diversiteit van de Italiaanse keuken, evenals over de frisheid van de plaatselijke wijnen en drankjes. Tot slot draagt de gastvrijheid van de inwoners, die de reputatie van Zuid-Europese landen eer aandoet, ertoe bij dat dit land een bestemming bij uitstek is voor uw volgende vakantie. Huur uw appartement in Italië en geniet van een warm welkom, een buitengewoon erfgoed en adembenemende landschappen, dit alles onder een altijd aanwezige zon! Meer informatie
Ontdek onze 51 resultaten
Home Italië
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties

Vakantiewoning in Italië: tijd voor Dolce Vita!

In Italië zijn er vele mogelijkheden voor themareizen en er is voor elk wat wils. Slenteren door typische dorpjes, kunstwerken ontdekken in Florence, wandelen langs de kanalen van Venetië of het Colosseum in Rome, varen op het Lago Maggiore en aanmeren op de eilanden: dit zijn slechts enkele ideeën voor mooie wandelingen in Italië. Probeer tussen twee bezoeken door de beroemde parmezaan, de truffel uit Alba of de buffelmozzarella, en niet te vergeten de talloze pastaspecialiteiten of de emblematische pizza!

Diverse en mooie regio's

Hoewel de antieke wonderen van Rome en Pompeii een must zijn tijdens een reis naar Italië, heeft het land reizigers nog veel meer te bieden. Genua en de badplaatsen van Ligurië zijn ideaal voor een vakantie aan zee. De regio Marches herbergt meerdere grotten, evenals verschillende skigebieden. Calabrië, gelegen aan de punt van de laars en badend in het turquoise water van de Ionische en Tyrreense zee, onthult grandioze landschappen en een rijk architecturaal erfgoed. Syracuse, Palermo en de onvoorspelbare Etna wachten op u in Sicilië. De provincie Trieste laat fantastische voorbeelden van architectuur en prachtige natuur zien. Voor een familievakantie of een reis met vrienden, reserveer een vakantiewoning in Italië en ontdek enkele van de mooiste toeristische plaatsen ter wereld!
Terug