ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Duino-Aurisina in de provincie Triëst!

Duino-Aurisina, een charmante badplaats in de provincie Triëst, belooft een verandering van omgeving in een regio met een rijk cultureel en natuurlijk erfgoed. Deze toeristische stad heeft een bevoorrechte ligging in het noordoosten van Italië. Genesteld aan zee, dicht bij de Sloveense en Veneto grens, slechts 20 km van de onweerstaanbare stad Triëst. Het boeken van uw vakantiewoning in Duino-Aurisina is ook de gelegenheid om het beroemde Venetië over zee of over land te ontdekken. Wanneer u uw koffers neerzet in Residentieel buitenverblijf Mare Pineta, kijkt u uit op de prachtige baai van Sistiana, die wordt beschouwd als een van de mooiste kusten rond de Adriatische Zee. Gelegen in het hart van het dennenbos, kunt u genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht op de Golf van Triëst. Het nabijgelegen strand en de verschillende recreatiegebieden zijn een genot voor jong en oud. Dit weelderige landschap, bestaande uit steile rotsen, typische mediterrane vegetatie en helder water, nodigt uit tot een totale verandering van omgeving. Boek uw verblijf in Duino-Aurisina om Triëst te ontdekken, een kleine strook land die een van de mooiste regio's van Italië is. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Duino-Aurisina

Een magische bestemming voor een vakantie in de buitenlucht

Duino-Aurisina is een levendige badplaats voor zowel watersporters als natuurliefhebbers. Naast luieren en zwemmen zijn er nog heel wat andere activiteiten mogelijk in de badplaats of in de omgeving: vissen, windsurfen, surfen, kajakken, enz. Om de kust over land te ontdekken, kunt u het Rilke-pad volgen, dat de steden Duino en Sistiana met elkaar verbindt en de natuurlijke schatten van de regio onthult. Mis de kans niet om de vele kleine dorpjes in het achterland te bezoeken.

De Adriatische Rivièra, weelderige kustlandschappen

Bezoek in de omgeving van Triëst de natuurreservaten en het kasteel van Miramare. Het kasteel van Duino is ook een bezoek waard. Het is gebouwd op een steile klif, kijkt majestueus uit op de zee en ligt in het hart van het natuurreservaat van de Duino kliffen. In de omgeving zijn ook andere opmerkelijke plaatsen te vinden, zoals de Grotta Giant of de Bocche di Timavo. Uw vakantiewoning in Duino-Aurisina verwelkomt u in een droomomgeving voor een ontspannende vakantie en gezellige momenten met uw gezin aan de Adriatische Zee.
Terug