ZOEKEN
ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Centrum, Limousin en Auvergne

Uw vakantiewoning in de regio Centre

Trek tijdens de vakantie naar de regio Centre voor een natuurvakantie tussen de Loire en de groene heuvels als u op zoek bent naar rust. Ontdek de Odalys vakantiewoningen in Indre et Loire (Chinon of Tours) of in Loiret met de beroemde stad Orleans. Te midden van een beschermde natuur, rijk aan uitzonderlijke fauna en bedwelmende bosflora, brengt u een vakantie door in het hart van een natuurlijk, cultureel en landschappelijk erfgoed. Geniet in de zomer van de frisse lucht midden in de natuur. Wandel door de regionale natuurparken van de Perche en de Brenne, uitzonderlijke gebieden in het hart van beboste heuvels, waterlinten, kleurrijke boomgaarden, vredige weiden: de echte groene longen van het Loiredal. Voor een onvergetelijke vakantie met uw kinderen neemt u de fietsroute: ideaal om de Loire per fiets te ontdekken. Prachtige landschappen, historische kastelen, karaktervolle dorpjes en lokale wijngaarden kunt u verwachten tijdens deze tochten op twee wielen. Meer informatie
Ontdek onze 2 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Centre

Home Frankrijk Stadscentrum Centrum, Limousin en Auvergne
Onze resultaten iets verderop

Accommodatie en vakantiewoningen

Uw vakantie in de regio Centre

Tijdens uw verblijf in de regio Centre brengt u een culturele vakantie door waarbij u de mooiste kastelen van de Loire ontdekt. Maak per fiets of te voet gebruik van de aangeboden activiteiten om de weelderige natuur van deze waterrijke streek te verkennen. Ontdek lokale ambachten, gastronomische proeverijen, dorpen met karakter, laat u verrassen door de charme van een legendarische streek.

Uw culturele vakantie

Laat u, net als Frans I en Leonardo da Vinci, betoveren door het Loiredal en laat u verleiden door het culturele erfgoed van deze streek vol kastelen. U kunt uw vakantie benutten om de vele middeleeuwse forten en historische steden te bezoeken. Tot de meest emblematische behoren het kasteel van Chambord, het kasteel van Amboise en de kathedraal van Bourges. In Chinon kunt u zich verliezen in de middeleeuwse straten, gefascineerd door de uitzonderlijke architectonische rijkdom en het koninklijke fort van de stad. In de zomer kunt u wandelen of fietsen langs de mooiste plekjes van de streek, picknicken bij de tuinen met het weidse panorama van de Loire omgeven door groene valleien.

Uw vakantie aan de oevers van de Loire

Stap tijdens uw vakantie op de fiets en rijd over de honderden kilometers aan fietsroutes die de regio's Centre en Pays de la Loire doorkruisen. Fiets langs het Loiredal om opmerkelijke bezienswaardigheden en ongerepte natuur te ontdekken. Maak samen met de kinderen een wandeling door de bossen vol dennenbomen, sequoia's, honderd jaar oude eiken, varens, en observeer de diersoorten die ze herbergen. Gun uzelf in de zomer een moment van rust bij de zandeilanden van de Loire en de vaak ondergelopen weilanden. Leef u uit in een kajak dankzij de navigatiekaarten van het Regionaal Natuurpark en vermenigvuldig uw activiteiten met een beetje wandelen op de paden van de Loire.

Uw vakantiewoning in de regio Centre

Met uw kinderen of met z'n tweeën, tijdens de vakantie of buiten het seizoen, al onze verblijven in de regio Centre zijn afgestemd op uw behoeften. Als u een natuurvakantie wilt in de buurt van rivieren en groene heuvels, kunt u kiezen voor een buitenverblijf. Daarnaast kunt u ook in een aparthotel in het centrum verblijven om van daaruit de beroemde kastelen te gaan verkennen. Geniet met uw kinderen van toegang tot een verwarmd buitenzwembad en een ontspanningsruimte in een comfortabel verblijf. Al onze accommodaties zijn afgestemd op uw behoeften, maak u dus maar klaar om de regio Centre te verkennen.
Terug