ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Provence en Luberon

Vakantiewoning in de Provence en de Luberon

Tussen het kleurrijke en groene landschap en de massieven omzoomd door pittoreske dorpjes kunt u genieten van een vakantie in het land van Marcel Pagnol. Aix-en-Provence, Arles, Bonnieux, Gréoux les Bains ... ontdek de mooiste plekjes van de streek waar de zachte Provençaalse levenswijze heerst. In de zomer kunt u wandelen door een explosie van mediterrane kleuren en geuren. Bezoek tussen velden met lavendel en olijfbomen, parasoldennen en amandelbomen de regio's Vaucluse (Gordes), Bouches-du-Rhône (Marseille) of Alpes de Haute Provence. Slenter door de geplaveide straatjes van de stenen dorpjes, struin over de plaatselijke markten, voordat u de authentieke landschappen van de Alpilles (Le Paradou), het Oker-massief, de Calanques en de Gorges du Verdon verkent. Uw vakantie in de Provence en de Luberon is het ideale speelterrein voor buitenactiviteiten (wandelen, mountainbiken, klimmen, kajakken). Zwemmen in de rivieren, zonnebaden, dutten in de schaduw van een olijfboom, de Provençaalse gastronomie ontdekken: leef op de lokale manier. Meer informatie
Ontdek onze 7 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Provence en Luberon

Home Frankrijk Provence en Luberon
Onze resultaten iets verderop

Accommodatie en vakantiewoningen

Uw vakantie in de Provence en de Luberon

Geniet in de zomer van uw vakantie in de Provence en de Luberon in het hart van de typische pastorale charme van het zuiden. Vanaf de eerste krekelzang wordt u al overtuigd door de blauwe lucht van de Provence en het heldergroene landschap van de authentieke Luberon. U kunt er wandelen met uw partner of uw kinderen, een frisse neus halen en de paden van de Mont Ventoux of de Luberon volgen om de wijngaarden, garrigues, lavendelvelden, amandel- en olijfbomen te ontdekken. En zoals de ene schat een andere kan verbergen, vindt u op het kalkstenen terrein kleine riviertjes die geschikt zijn voor zwemmen en wildwateractiviteiten. Tijdens uw uitstapjes staat u een uitzonderlijk kader te wachten op de hoek van de geplaveide straten van de traditionele dorpen van de Provence en de Luberon. In Roussillon vindt u het Massif des Ocres: een buitengewoon natuurgebied met vele wandelpaden en -routes. In de Vaucluse mag u de Gorges de la Nesque niet missen om de grandioze, door majestueuze rotsen omzoomde kloof te bewonderen. Tot slot profiteren we van de schoolvakanties om de Mucem bij Marseille te bezoeken en de Goede Moeder te begroeten die over de oude stad waakt. Geniet ten slotte ten volle van uw vakantie in de Provence en de Luberon door de tijd te nemen om de subtiele mix van licht en schaduw, bergen en vlaktes, planten en mineralen te waarderen.

Uw vakantiewoning in de Provence en de Luberon

Tijdens uw vakantie in de Provence en de Luberon kunt u kiezen uit vele accommodatiemogelijkheden. Profiteer van de schoolvakanties om met uw kinderen naar een van de residenties in de regio te gaan. Villa's, appartementen, residenties met buitenzwembad, gratis kinderclub in de zomer: geniet van een comfortabele accommodatie waarin u zich ongetwijfeld thuis voelt voelen! Als koppel of als gezin, uw vakantiewoning past zich aan uw wensen aan. Liefhebbers van het platteland en de natuur zullen hun hart kunnen ophalen in de wooncomplexen in de open lucht, terwijl stedelingen die van omgeving willen veranderen de voorkeur zullen geven aan de aparthotels in het centrum van Aix-en-Provence. Iedereen vindt ongetwijfeld de ideale verblijfplaats voor een geslaagde vakantie in de Provence en de Luberon!
Terug