ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning Lido di Pomposa: Fijne zandstranden aan de prachtige Adriatische kust

De gastvrije badplaats Lido di Pomposa ligt aan de rand van de prachtige lagune van Comacchio, een lange strook fijn zand die wacht om te worden betreden door liefhebbers van luieren. Als u uw appartement in Lido di Pomposa huurt, kunt u er zeker van zijn dat u op de eerste rij zit voor de zonsopgang en zonsondergang aan de eindeloze horizon van de zee. De badplaats Lido di Pomposa, gewijd aan rust en vermaak, is een genot voor gezinnen. Het is tevens een genot voor senioren en koppels die op zoek zijn naar een eenvoudige vakantie, in het ritme van de natuur en de mildheid van het Italiaanse klimaat. Wat is er ontspannender dan liggen op een ligstoel aan zee of een duik in een bubbelbad op het strand van Pomposa? De nabijheid van de Po-vlakte, in het hart van een uitgestrekt, ongerept gebied, is niet te missen voor wandelaars. Het pretpark Mirabilandia en bezoeken aan steden met een rijk cultureel erfgoed zijn allemaal activiteiten die op korte afstand kunnen worden ondernomen. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Vakantiewoning in Lido di Pomposa: recreatie en plezier

De badplaats Lido di Pomposa heeft alle moderne faciliteiten van een badplaats, met restaurants, winkels en alle basisvoorzieningen binnen handbereik. U kunt gemakkelijk toegang krijgen tot de uitgestrekte stranden, die door hun zachte helling naar ondiep water veilig zijn voor jonge kinderen om te zwemmen. Het strand wordt bewaakt door waakzame badmeesters. Uw kinderen kunnen vrij spelen terwijl u in alle rust geniet van een ijsje of een cappuccino.

Een vertrekpunt voor nieuwe ontsnappingen in Emilia Romagna

Niet ver van de badplaats Lido di Pomposa bevinden zich opmerkelijke bezienswaardigheden in Ravenna, Ferrara en het Park van de Podelta. Bewonder de kleine vissershaventjes en maak een excursie naar de zoutpannen van Comacchio of naar het natuurreservaat Bosco della Mesola. Als u op zoek bent naar zee, vrijheid en zon, boek dan nu uw vakantiewoning in Lido di Pomposa!
Terug