ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Noja: verblijf tussen zee en natuur

Noja ligt in het noordwesten van Spanje, aan de kust van de Golf van Biskaje, een ideale locatie om te genieten van allerlei wateractiviteiten. Wandel langs de kustlijn in een kano of kajak, ervaar de sensatie van kitesurfen of geniet van de rust van de oceaanbodem tijdens het duiken - er is een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten! In het binnenland kunnen wandelaars genieten van het natuurpark Santoà±a, Victoria en Joyel Marshes, een bevoorrechte plaats voor het observeren van de wilde natuur en talrijke vogelsoorten. Als u liever wandelt en de zeelucht inademt, wandel dan langs de kust tussen het Ris-strand en het Trengandin-strand. Stop halverwege de route bij de overblijfselen van een kanon uit de Spaanse Burgeroorlog en ga verder langs het strand van Trengandin om de overblijfselen van de militaire batterij van San Nicolà¡s te bereiken. Na zo'n drukke dag zult u het comfort van uw vakantiewoning in Noja waarderen. Voor een geslaagd verblijf met vrienden of familie, boekt u uw verblijf in Noja! Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Noja

Noja, een droomstad om de cultuur van Cantabrië te ontdekken

Na een wandeling over de paden of nadat u zich op de stranden met blauwe vlag heeft kunnen ontspannen, kunt u genieten van de restaurants op het Plaza de la Villa om traditionele Cantabrische gerechten te proeven, zoals cocido montanes, quesada of soboas. Zo heeft u weer voldoende energie om door de straten van Noja te dwalen, de deuren van de kerk van San Pedro te openen en het paleis van de markies van Albaicin met zijn eclectische decoratie en prachtige tuin te bezoeken.

Een Spaanse kuststreek met een rijke geschiedenis

Ten zuiden van uw vakantiewoning is de hoofdstad van Cantabrië, Santander, zeker een stop waard. Deze havenstad is rijk aan culturele bezienswaardigheden, waaronder het beroemde Magdalena Paleis, het Maritiem Museum en het Botin Centrum waar kunsttentoonstellingen worden gehouden. Als u verder gaat in dezelfde richting, mag u ook zeker de Altamira-grot in Santillana del mar niet missen. Deze grot staat op de Werelderfgoedlijst en bevat prehistorische grotschilderingen. Wanneer u uw vakantiewoning in Noja reserveert, staat u op het punt een verandering van omgeving te ervaren!
Terug