ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Cogoleto: oud vissersdorpje in de Golf van Genua

Uw vakantiewoning in Cogoleto, gelegen in de Golf van Genua, is de ideale bestemming voor een verblijf buiten de gebaande paden. Dit voormalige vissersdorp, gelegen langs de heuvels en de Adriatische Zee, bestaat uit smalle straatjes en kleurrijke huizen die typisch zijn voor de regio. Huur uw appartement in Cogoleto en ontdek deze badplaats aan de Ponente Riviera, een echt toevluchtsoord voor natuurliefhebbers. Op slechts 1,5 km van het strand, op de hoogten van Cogoleto, heeft u vanuit Résidence Villa Beuca een panoramisch uitzicht op de zee en de omliggende bergen. Ga na een duik in het zwembad naar de boulevard om in de schaduw van de palmbomen te wandelen en ga lekker luieren op een van de stranden. Volg de 'Chemin de la Chaux' om de emblematische plaatsen van de stad te ontdekken, zoals de geboorteplaats van Christoffel Columbus of de overblijfselen van de oude kalkovens. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen

Cogoleto, een bewaard gebleven vissersdorp voor een verblijf in de open lucht

Neem in Cogoleto de tijd om te leven en de natuurlijke rijkdom van de regio te bewonderen. U kunt wandelen of fietsen langs de oude spoorlijnen die langs de kust lopen naar Varazze, 5 km naar het westen, of Arenzano. Stop even op deze bevoorrechte plek om de schoonheid van de zeebodem te observeren tijdens het snorkelen of duiken. Geniet in Lerca van de frisse lucht, ontdek het natuurpark Mount Beigua en geniet van canyoning op de rivier Lerone.

De Ligurische Rivièra, tussen majestueuze bergen en de Adriatische Zee

Op slechts 30 minuten van Cogoleto belooft Genua een complete verandering van omgeving. De Via Garibaldi en het Koninklijk Paleis getuigen van de uitzonderlijke rijkdom van het erfgoed van deze duizend jaar oude stad. Verleng uw reis naar Cinque Terre en ontdek een van de mooiste zeeparken ter wereld. Dit is een unieke kans om walvisachtigen van dichtbij te observeren tijdens een walvisexcursie. Nadat u de schoonheid van de dorpen aan de Golf van Genua heeft bewonderd en de beroemde pesto heeft geproefd, keert u terug naar uw vakantiewoning in Cogoleto, gesust door de zeelucht en wandelingen langs de kust.
Terug