ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Pays-Bas

Vakantiehuizen in Nederland: een prachtige bestemming

Nederland is beroemd om zijn windmolens en biedt een unieke mix van pittoreske charme en stedelijke dynamiek. Van iconische steden zoals Amsterdam, met zijn kronkelende grachten en smalle huizen met trapgevels, tot rustige dorpjes met kleurrijke tulpen en de provincie Friesland, elk stukje Nederland vertelt een fascinerend verhaal. Ontdek vanuit uw vakantiehuis in Nederland de culturele schatten met een rijke artistieke en architectonische geschiedenis, van meesterwerken van Rembrandt en Van Gogh tot de schilder Mondriaan. Meer informatie
Ontdek onze 2 resultaten
Home NEDERLAND

Diverse Nederlandse regio's om te verkennen

Nederland biedt een unieke ervaring voor elk type vakantieganger. Ontdek de bijzondere en zeer verschillende regio's, elk met zijn eigen charme en unieke kenmerken. Van het noorden van Friesland, met zijn uitgestrekte polders en maritieme tradities, tot het zuiden van Limburg, met zijn groene heuvels en rijke culturele erfgoed, elke regio nodigt bezoekers uit om de verborgen schatten te komen ontdekken. Als we het land van oost naar west doorkruisen, komen we uit in de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland, beroemd om hun historische steden. Mis de vele historische bezienswaardigheden in het land niet, zoals iconische windmolens, goed bewaard gebleven middeleeuwse kastelen en fascinerende musea die de rijke geschiedenis en cultuur van dit fantastische land laten zien.

Natuurvakantie in Nederland: fietsen en tulpen

Naast de historische schatten is Nederland ook een land van avontuur en ontdekking. Breng een bezoek aan de uitgestrekte en kleurrijke tulpenvelden die het landschap in de lente kleuren, of fiets langs de rustige grachten om u helemaal onder te dompelen in de Nederlandse cultuur. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de beschermde nationale parken, waar u eindeloos kunt wandelen, varen en wilde dieren kunt spotten. U bent er even helemaal tussenuit op minder dan twee uur van Parijs!
Terug