ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning Condrieu: Een regio met karakter op het kruispunt van de Rhône, de Loire en de Isère.

Het stadje Condrieu ligt op het zuidelijkste puntje van het departement Rhône, op het kruispunt van de departementen Loire, Isère en Rhône. De stadsmuren, historische monumenten en toegangspoorten van de stad getuigen van haar verleden als versterkt dorp in de middeleeuwen. Om het nautische steekspel te kunnen bekijken, maakt u een wandeling door de haven waardoor Condrieu de hoofdstad van de binnenvaart is geworden. Condrieu is ook beroemd om zijn witte wijnen, geproduceerd in de wijngaarden op enkele kilometers van de stad. Neem de paden op de hellingen om bij de wijngaarden te komen. Maak van de gelegenheid gebruik om Viognier te proeven, de unieke lokale druivensoort met fruitige en bloemige aroma's. In Condrieu en omgeving is de natuur alomtegenwoordig en bieden buitenactiviteiten uitzonderlijke uitzichten. Het hele jaar door worden in Condrieu en omgeving evenementen en festiviteiten georganiseerd. Als u houdt van het platteland, de natuur en dorpen met een rijke geschiedenis, boek dan uw vakantiewoning in Condrieu. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen tot Condrieu

Condrieu, een stad met een rijk erfgoed

Begin uw verkenning van Condrieu met een stop bij de stadswallen en ga dan verder naar de toren Garon uit de 11e eeuw. Ga verder naar het Maison du Gouverneur de la Gabelle, een prachtig huis met renaissance decoraties. Maak een uitstapje naar de kerk van Saint-Étienne, in het hart van de stad, die tijdens de renaissance volledig werd herbouwd. Het portaal met timpaan en latei is zeker een kijkje waard.

De Rhônevallei, een plek voor natuurliefhebbers

In de Condrieu heeft de natuur veel te bieden. Als u langs de steile hellingen loopt en de prestigieuze wijngaarden ontdekt, heeft u het gevoel dat u over de Rhône uitkijkt. Voor natuuractiviteiten gaat u naar het Parc Naturel Régional du Pilat. Deze streek herbergt natuurgebieden en karaktervolle dorpen, zoals Malleval, op 283 m hoogte. Raak in de ban van de Rhône-vallei door uw vakantiewoning in Condrieu te reserveren. U kunt uw volgende vakantie doorbrengen met activiteiten in de buitenlucht, culturele bezoeken, wijnproeven en ontspanning in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.
Terug