ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in de Rhône: Uitzonderlijke plaatsen aan de oevers van de machtigste rivier van Frankrijk

De Rhône is een veelzijdig gebied. Lyon, de prefectuur, is een stad met meer dan 2000 jaar geschiedenis. De stad is omgeven door wijngaarden, te beginnen met de beroemde Beaujolais. Dit gebied strekt zich uit tot de uitlopers van de Alpen via de Monts du Lyonnais. In het zuiden sluit het regionale park Pilat aan op Saint-Étienne. Boek uw woning in de Rhône om te verblijven op een plek waar cultuur, natuur en eeuwenoude tradities samenkomen. Natuurliefhebbers en liefhebbers van oude gebouwen zullen verrukt zijn. De wandelroutes zijn zowel leuk als toegankelijk, geschikt voor iedereen en te doen met het hele gezin. Geniet van de kleurrijke panorama's tijdens uw wandelingen. Op sommige plaatsen kunt u zelfs genieten van een verfrissende duik, zoals bij het Lac des Sapins in Cublize. De beste gerechten van de gastronomie van Lyon en de beroemde 'bouchons' kunt u op uw gemak proeven na een bezoek aan de mooiste monumenten en musea van de hoofdstad van de Rhône. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Rhône

Een vakantiewoning in de Rhône voor een andere omgeving

De Rhône is een ideale bestemming voor wie culturele uitstapjes wil combineren met een verblijf op het platteland. De streek biedt vele bezienswaardigheden en activiteiten: van wandelingen rond de verschillende crus van Beaujolais tot inspannende beklimmingen van de Monts du Lyonnais en wandelingen in het hart van zacht glooiende valleien. Hier leeft u op uw eigen tempo. Als u van oude stenen houdt, mag u zeker het bezoek aan het oude Lyon en de ontdekking van het op de UNESCO-lijst geplaatste erfgoed niet missen.

Lyon, een historische stad om van boven tot onder te verkennen

Lyon, gelegen aan de samenvloeiing van de Rhône en de Saône, kent een verre oorsprong. Er zijn nog belangrijke sporen van het Romeinse Lugdunum te zien in de straten van het oude Lyon of in de omgeving, waaronder het oude aquaduct. Bewonder vanuit het hart van de stad de basiliek Notre-Dame de Fourvière en de middeleeuwse huizen van bepaalde wijken. Laat u bij terugkeer van uw uitstap verleiden door een van de plaatselijke specialiteiten om al uw zintuigen te prikkelen. Reserveer uw vakantiewoning in de Rhône voor een verblijf in Lyon of in een van de vakantieoorden in dit zonnige gebied. Er wachten talrijke culturele en sportieve activiteiten op u voor een moment van ontsnapping of een ontspannend verblijf.
Terug