Verblijf in Stacaravans Bretagne | Guidel Plages Stacaravans Jardins de Kergal

Verblijf in Stacaravans Bretagne | Guidel Plages Stacaravans Jardins de Kergal

Accommodatieaanbiedingen in onze Stacaravans Jardins de Kergal

Guidel Plages : Activiteiten en diensten

De voordelen van de wintersportplaats

In Guidel Plages en in de omgeving van uw vakantieaccommodatie kunt u kiezen uit vele activiteiten voor een geslaagd en dynamisch verblijf in Bretagne: Activiteiten in de badplaats en in de omgeving: - Duiken met Blue Live, kennismaking, trainingen (Larmor Plage) - Laïta Location in Guidel Plages: Fiets-, boot-, surfplank-, kajakverhuur ... - Zeilen, zeekajakken, windsurfen, surfen ... - Vissen, petanque - Minigolf - Tennis, boogschieten - Paardrijden in Larmor Plage en ponyclub in Ploemeur - Wandelen of fietsen, klimmen - Zwembad - Avonturenpark op het Île de Groix - Karting, paintball

Evasion

Hoewel Guidel alleen zijn Keltische naam en enkele nog zichtbare dolmens heeft behouden, is de geschiedenis van de stad terug te vinden in de 7 kapellen die in de stad te vinden zijn. Van Saint-Fiacre tot Notre-Dame-de-la-Pitié en Saint Laurent, 5 eeuwen geschiedenis ligt op u te wachten in dit stadje in Morbihan. Natuurliefhebbers komen ook aan hun trekken in de vele parken in de regio, zoals het Kerbihan Park in Hennebont, het Chevassu Park in Lorient, of het park van Château du diable in Caudan. De ongeveer 50 km lange kustlijn van Guidel tot Gâvres in de regio Lorient, biedt een bijna ononderbroken opeenvolging van uitgestrekte stranden, beschutte baaien en intieme kreekjes. Voor uitstapjes met het gezin wachten het vleermuismuseum en de struisvogelboerderij van Saudraye op u met hun portie dierlijke verrassingen. Als de Bretonse charme van Guidel u niet onverschillig laat, dan raden we u aan ook zeker een bezoek aan Lorient, Quimperlé en Port Louis te brengen. Te zien in Guidel en omgeving: - In Guidel: menhir, dolmen, de 7 kapellen, het Fort Bloqué, de Laïta-monding - Het eiland Groix en Belle Ile - Het schiereiland en Petite Mer de Gâvres - Struisvogelboerderij van Saudraye in Guidel: 1500 struisvogels en emoes op een bebost terrein van 40 ha - Het museum L’Abeille vivante et la cité des fourmis in Faouet - Het natuurreservaat van het moeras van Grand Loch - Étang de Lannénec - Quimperlé - Ploemeur - Het tropische en oceanografische Aquarium van Vannes - Zoölogisch park van Pont Scorff, dierenpark van Quinquis - Het ezelpark van Kergall in Arzano - Het moeras van Loch' - De Scorff: koninkrijk van de zalm en plaats van de Moulin des Princes met het Odyssaum - Port Louis, stad van de koning en de Oost-Indische Compagnie - Vleermuismuseum in Kernascleden (uniek in Frankrijk) - Aquarium van Vannes - Onderzeebootmuseum van Lorient, bezoek aan de trainingssimulator voor onderzeeboten, uniek in Europa - Bezoek aan de onderzeeboot 'La Flore' en de Cité de la Voile 'Éric Tabarly'.

Evenementen in Guidel Plages

- De Médiévales d'Hennebont (juli) - Festival Polignac in Guidel (juli) - Festival Interceltique in Lorient (augustus) - 11e sterrennacht: vuurwerkshow, volksbal, avondmarkt (augustus)

Boek uw vakantie in onze Stacaravans Jardins de Kergal

april
Van 13/04/2024 naar 20/04/2024
Chalet 4 personen
Meer weergeven
Minder weergeven
 
$ 413,93
Chalet confort 4 pers.
Meer weergeven
Minder weergeven
 
$ 510,65
Chalet confort 6 pers.
Meer weergeven
Minder weergeven
 
$ 615,10
Terug