ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Bretagne

Vakantiewoning in Bretagne: aan zee

Tussen de prachtige stranden en de ongerepte paden van het legendarische bos van Broceliande ontdekt u Bretagne en zijn veelzijdige bestemmingen. Van Morbihan (Plouhinec, Baden, Erdeven, Guidel Plages, Saint Philibert la Trinité) naar Finistère (Douarnenez, Crozon Morgat, Fouesnant Beg Meil, Plougasnou) via de Côtes-d'Armor (Pleubian, Trégastel, Erquy) zonder Ile et Vilaine (Rennes en Le Tronchet Saint Malo) te missen: uw Bretonse reis belooft een diversiteit aan landschappen. Midden in een traditionele streek wandelt u langs de zandstranden en geniet u van het buitengewone schouwspel van de getijden. We duiken in de Armoricaanse onderwaterwereld voordat we een wandeling maken langs de duinen en granieten kliffen. De vuurtorenroute en de bosrijke omgeving van het land zijn een bron van verwondering. Van noord naar zuid: bezoek de kaapvaarderssstad Saint Malo, bewonder de opmerkelijke menhirrijen in Carnac en ontdek vervolgens van oost naar west Belle île en mer en de pracht van de Pointe du Raz. U kunt in alle seizoenen door de havens en het stadscentrum wandelen om de traditionele architectuur van de vakwerkhuizen te bewonderen. Meer informatie
Ontdek onze 26 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Bretagne

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 21/09/2024 op 28/09/2024

Uw vakantie in Bretagne: tussen zee en platteland

Tijdens een vakantie in Bretagne kunt u energie putten uit de golven en het zeewater voor een gezinsvakantie midden in de natuur. Wandelingen langs de stranden van de kust, watersporten, wandeltochten over de heidevelden van Lanvaux, borrelen in de buurt van de haven, ontdekking van vuurtorens en Bretonse kastelen: kom in alle seizoenen uitwaaien!

Vakantie aan zee

In Bretagne kunt u genieten van de uitzonderlijke kustlijn langs de Atlantische Oceaan. Wandelen, zwemmen, wij houden van de grote zandstranden en de kleine, tegen de wind beschutte kreken. In de zomer kunt u met een zeilboot de vuurtorens en bakens langs de kust bewonderen en de open zee bevaren. Overdag kunt u op het smokkelaarspad de gevarieerde landschappen bewonderen: duinen, zandstranden en rotspunten. En niet te vergeten de Archipel des Sept-Iles voor zijn prachtige zeevogelreservaat. Zowel in de zomer als in de winter kijkt u hier uw ogen uit op het natuurlijke schouwspel van de getijden en kunt u heerlijk wandelen langs de havens om te genieten van een pannenkoek.

Vakantie op het platteland

Geniet tijdens uw vakantie in Bretagne van de uitzonderlijke natuur! Op de heidevelden van Lanvaux ruikt u de heerlijke geuren van brem, heide en riet. Dit beboste gebied is bezaaid met granieten kruisbeelden en granieten kapellen. U zult genieten van de megalieten (menhirs en dolmen) die deel uitmaken van de Bretonse legendes. Voor de nieuwsgierigen zijn er natuurwandelingen in de tuinen en op de toppen en culturele bezoeken aan de kastelen en kapellen van Bretagne.

Uw vakantiewoning in Bretagne: Camping of toeristische residentie

Gezinsvakantie met de kinderen of gewoon met z'n tweeën? Odalys biedt u verschillende soorten accommodatie die zijn aangepast aan uw behoeften! Of u nu tijdens de schoolvakanties reist of in het laagseizoen, u vindt bij ons ongetwijfeld de vakantieaccommodatie in Bretagne die bij u past. Op zoek naar rust, natuur, parken met bomen of wandelpaden in het bos? Reserveer een stacaravan op een Domaine Résidentiel bij Plein Air. Als u op zoek bent naar een comfortabel verblijf, dicht bij de kust of in het centrum van de stad, kies dan voor het vakantieverblijf in een toeristische residentie. De accommodaties zijn zo ontworpen dat u zich er thuis kunt voelen en bieden ook verschillende activiteiten voor uw kinderen. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen in de idyllische omgeving van Bretagne.
Terug