ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Juan les Pins

Juan les Pins, vakantiewoning aan de Middellandse Zee

Juan les Pins, een bekende badplaats sinds de jaren 1930, is een wijk in het zuiden van de stad Antibes, tussen Nice en Cannes. Ideaal gelegen tussen de zee en de bergen; u kunt de charme van deze stad ontdekken tijdens uw verblijf in de Résidence Les Pins Bleus. Als u droomt van een vakantie met uw voeten in het water, dan is Juan-les-pins de plek voor u. Met zijn zonnige ligging en 23 km kustlijn heeft u een ruime keuze aan landschappen om te ontspannen en te ontsnappen aan de Middellandse Zeekust. Juan les Pins is niet alleen een vakantieoord voor watersporten, maar ook een gebied van geschiedenis en cultuur. Laat u meevoeren door de eeuwen heen dankzij de oude stad en haar stadsmuren, de archeologische vindplaatsen en de vele musea in de badplaats. Ontdek de rijkdom van deze stad en zijn regio door te verblijven in een vakantiewoning in Juan les Pins. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 27/07/2024 op 03/08/2024
van 27/07/2024 op 03/08/2024
van 25/05/2024 op 01/06/2024
van 25/05/2024 op 01/06/2024
van 25/05/2024 op 01/06/2024

Juan les Pins, een beroemde badplaats aan de Franse Rivièra

Juan les Pins Antibes is de eerste stad van de Alpes-Maritimes door de omvang van de kust (23 km). Maak uw keuze uit de vele kustomgevingen van de badplaats: zandstranden, kiezelstranden, ongerepte baaien of zelfs rotsen en dijken. Profiteer van deze verscheidenheid aan landschappen tijdens uw verblijf om te ontspannen en te genieten. Vanuit uw vakantieaccommodatie aan zee heeft u rechtstreeks toegang tot de stranden via een park. In Juan les Pins Antibes wordt een breed scala aan watersportactiviteiten aangeboden: zeekajakken, jetskiën, windsurfen, vissen en duiken, wat zowel jong als oud tevreden zal stellen. Om de schoonheid van de kustlijn te ontdekken, verkent u het smokkelaarspad dat langs de kust loopt. Als u in de badplaats bent, mis dan een bezoek aan een van de 4 havens, waaronder de Vaubanhaven, de eerste jachthaven van Europa.

Activiteiten tijdens uw vakantie in Juan les Pins

Op zoek naar een andere omgeving tijdens uw vakantie? Door te kiezen voor een vakantiewoning in Juan les Pins Antibes, kunt u zeker zijn van een heerlijke verandering van omgeving. De badplaats profiteert van een ideale ligging: tussen de beroemde steden Nice en Cannes, op een steenworp afstand van het achterland en op enkele kilometers van de eerste skigebieden in de Alpen, biedt Juan les Pins Antibes u een zeldzame diversiteit aan troeven. Wandel of fiets langs de Cap d'Antibes of de rivier de Brague. Waarom gaat u het achterland niet verkennen en de pittoreske dorpjes bezoeken die typisch zijn voor de Provence? De vele wandelpaden kronkelen door de natuurlijke en ongerepte landschappen van de regio.

Juan les Pins een badplaats tussen moderniteit en traditie

Antipolis, gesticht door de Griekse Phocaeërs, was destijds een bevoorrechte handelspost in het Middellandse Zeegebied. Tegenwoordig is Juan les Pins Antibes een moderne stad met maritieme tradities. Ontdek tijdens uw verblijf het culturele en historische erfgoed van de stad via de verschillende bezienswaardigheden en musea die getuigen van een verleden dat rijk is aan 2600 jaar geschiedenis. Slenter door de typische smalle straatjes van het stadscentrum en geniet van een rustig moment op een van de oude pleinen met fonteinen en Romeinse zuilen. Bewonder de schoonheid van monumenten zoals het Fort Carré (geklasseerd als historisch monument) bij de ingang van de haven van Vauban, de verschillende religieuze gebouwen en het Château des Grimaldi (ook geklasseerd als historisch monument), waar het Picasso-museum is gevestigd.
Terug