ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
La Bresse Hohneck

Vakantiewoning in La Bresse Hohneck: reserveer bij Odalys

La Bresse is een kleine stad in de Vogezen, ideaal gelegen tussen meren en bergen, en die profiteert van de natuur van het Regionale Natuurpark Ballons des Vosges. Talrijke dieren zoals valken, gemzen, lynxen of auerhoenen leven in een wilde en ongerepte flora tussen velden met veelkleurige bloemen, sparrenbossen, beukenbomen en weilanden. Boek uw vakantieverblijf met Odalys bij La Résidence Les Grandes Feignes voor een verblijf in de bergen met familie of vrienden. Het skioord La Bresse, gedomineerd door de berg Hohneck, bereikt een hoogte van 1.366 m en biedt een combinatie van wandelingen in het middengebergte en sportieve activiteiten, tot groot genoegen van jong en oud. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in La Bresse Hohneck

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 25/05/2024 op 01/06/2024
van 01/06/2024 op 08/06/2024
van 01/06/2024 op 08/06/2024
van 01/06/2024 op 08/06/2024
van 25/05/2024 op 01/06/2024

Uw vakantieactiviteiten

Met een vakantieaccommodatie in La Bresse Hohneck beleven gezinnen een unieke ervaring in het Parc Naturel Régional des Ballons des Vosges. In een uitzonderlijke omgeving kunnen natuurliefhebbers genieten van gezinswandelingen om de fauna van de Vogezen te ontdekken. Terwijl de avonturiers zullen genieten van spannende activiteiten zoals mountainboarden, een kruising tussen een snowboard en een skateboard, om zelfs midden in de zomer lekker snelheid te maken. Wandeltochten met gids, leren mountainbiken, boogschieten, segway of elektrische motoren, er is voor elk wat wils!

Magische landschappen om met het gezin te ontdekken

Ontdek de sublieme panorama's van de fauna en flora van de Vogezen via de 4 essentiële wandelroutes van het resort. Stap op de stoeltjeslift Vologne Express en kies voor een tocht via La Lande (rustige en aangename afdaling toegankelijk voor iedereen), via Thiaville (rit rond de Chaume du Bas Chitelet, toegankelijk voor iedereen), via Artimont (tussenstop in het hart van het bos van de Vogezen, gemiddelde moeilijkheidsgraad), of via de Tour du Kastelberg (ontdekking van de toppen van de Hoge Vogezen, gemiddelde moeilijkheidsgraad).
Terug