ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Vogezen

Vakantiewoning in de Vogezen

Voor een vakantie die eenvoud combineert met natuur, activiteiten, gastronomie en Franse geschiedenis, zijn de Vogezen ideaal! In het zuiden van de regio Lotharingen, aan de rand van vier rivierbekkens (de Rijn, de Rhône, de Maas en de Seine), ligt een groot deel van het grondgebied van de Vogezen in het massief van de Vogezen. Met zijn hoogste punt op 1362 meter boven de zeespiegel bij de Hohneck, bestaan de Vogezen uit een landschap van zachte, afgeronde lijnen en lommerrijke heuvels. Daarnaast bestaan de Vogezen uit valleien, dichte bossen met dennenbomen en andere wilde naaldbomen, grote meren waar de hemel wordt weerspiegeld in de zon, bergkammen en bergpassen die een spectaculair uitzicht bieden op de kleine dorpen en steden die in de holte van deze groene kloven liggen. Op vakantie in de Vogezen kunt u zich ontspannen in een rustgevende omgeving waar de zon opkomt over de bergen in het westen, over de Vôge in het midden gaat en ondergaat over de vlakten in het westen. De Vogezen, omgeven door de Maas en het departement Meurthe et Moselle, is een ideale bestemming voor het hele gezin. De grote natuurgebieden herbergen ongelooflijke kuuroorden in Vittel of Contrexville of mooie bergresorts (La Bresse Hohneck) met een veelheid aan activiteiten om uit te proberen. Op naar de Vogezen! Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Vogezen

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 11/05/2024 op 18/05/2024
van 20/04/2024 op 27/04/2024
van 20/04/2024 op 27/04/2024
van 20/04/2024 op 27/04/2024
van 20/04/2024 op 27/04/2024

Uw vakantie in de Vogezen

Afspraak met de natuur

Voor wandelliefhebbers of buitensporters zijn de Vogezen een ideale locatie om in de zomer van te genieten. Het is hier regenachtig in de wintermaanden en het landschap is ongelooflijk charmant in de zomer, met dat prachtige groene gebladerte dat je alleen hier vindt. Wandel over de heuvelachtige vlakten, probeer de passen van de Vogezen (de Schlucht of de Ballon d'Alsace) te beklimmen of durf de Hohneck op 1362 meter hoogte. Er wacht u een adembenemend uitzicht. Er is meer dan 1000 kilometer aan paden voor alle niveaus om te voet, per mountainbike of te paard te verkennen. In het centrum zijn de landschappen anders, fijn glooiend door de Vôge, het beboste gebied waar de valleien van de Saône en de Moezel samenkomen. Tijdens uw vakantie in de Vogezen kunt u deze ongelooflijke afspraak met Moeder Natuur meemaken.

Afspraak met de geschiedenis

Op de westelijke plateaus van de Vogezen zijn overblijfselen te vinden van de verschillende tijdperken die elkaar tot op heden hebben opgevolgd. Van het Juratijdperk tot de Gallo-Romeinen, via de Middeleeuwen met zijn kastelen, kathedralen en kloosters en zelfs Jeanne d'Arc (geboren in Domremy), u ziet de geschiedenis zelfs in de architectuur van de dorpen waar de militaire sporen in elk van de stenen te vinden zijn. Het is een streek vol herinneringen. Een reis door de tijd!

Uw vakantiewoning in de Vogezen

Op vakantie in de Vogezen heeft u de keuze! Hotels in het centrum, een rustiger hoekje in comfortabele en moderne residenties met een buitenzwembad (ideaal voor uw kinderen) of kamperen, aan u de keuze! Of u nu een gezin, een stel of een groep vrienden bent, u vindt ongetwijfeld de accommodatie die het beste bij u past voor uw vakantie! Fijne vakantie!
Terug