ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Lagos

Vakantiewoning in Lagos: tussen Portugese cultuur en stranden

Deze badplaats aan de westkust van de Algarve heeft ondanks zijn groeiende bekendheid zijn authenticiteit weten te bewaren. Als u een vakantiewoning in Lagos boekt, verblijft u aan een prachtige kustlijn met een rijk cultureel erfgoed. Gelegen nabij een van de mooiste stranden van de Algarve, belooft het Domaine Résidentiel de Plein Air Valverde bevoorrechte familiemomenten in een aangename en ontspannende omgeving. Na een paar duikjes in het zwembad gaat u naar het centrum van Lagos, op zes kilometer van uw accommodatie. De regio heeft een uitstekend openbaar vervoernetwerk waardoor u zich gemakkelijk kunt verplaatsen. Door uw verblijf in Lagos te boeken, kunt u afwisselend genieten van de zee, natuurwandelingen en culturele uitstapjes. Het historische centrum van deze emblematische havenstad in het zuiden van Portugal getuigt van het verleden van de plaats. Wandel in een ontspannen sfeer door de smalle geplaveide straatjes en neem de tijd om het standbeeld van Hendrik de Zeevaarder te bewonderen en de oude slavenmarkt of de kerk van San Antonio, waarin het gemeentemuseum is gevestigd, te bezoeken. Proef tijdens uw wandeling lokale specialiteiten in de traditionele restaurants in de stad en wandel over de vismarkt in de oude haven. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen tot Lagos

Een uitzonderlijk maritiem erfgoed en schilderachtige stranden

De baai van Lagos staat bekend om zijn natuurlijke juweeltjes, genesteld tussen warme zeeën en spectaculaire kliffen. De kustlijn biedt een uitzonderlijke natuurlijke omgeving, van door de wind beschutte stranden onder toezicht van strandwachten tot kleine, wilde en intieme baaien. Meia Praia is een brede strook fijn zand van meer dan vijf kilometer lang en is een van de populairste toeristische bestemmingen. Het is een winderig gebied dat perfect is voor liefhebbers van surfen en windsurfen.

Talrijke vrijetijdscomplexen

De stad Lagos wordt omringd door grote amusements- en recreatieparken. De dierentuin is erg populair bij de kleintjes, terwijl het Slide & Spash waterpark tieners weet te overtuigen. Ga naar Luso Aventura voor boomklimmen of paintballen en daag uzelf en uw gezin uit. U kunt ook het Zoomarine Marine Park en zijn dolfinarium bezoeken, tenzij u liever dolfijnen gaat kijken tijdens een boottocht. De Atlantische Oceaan, buitenactiviteiten, typisch Portugese dorpjes... uw vakantiewoning in Lagos is een bevoorrechte plek voor een ontspannen en speels verblijf met uw gezin.
Terug