ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Vilamoura, een luxe badplaats

Hoewel Vilamoura zich met zijn moderne infrastructuur onderscheidt van andere Portugese steden, is het een ideale omgeving voor een vakantie aan zee in een verfijnde omgeving. Wanneer u een vakantiewoning in Vilamoura boekt, verblijft u in een badplaats van hoge kwaliteit die leeft op het ritme van de jachthaven. Verfijnd en levedig: het resort komt dag en nacht tot leven. Huur uw appartement in Vilamoura, op een steenworp afstand van het stadscentrum. Wandel door de levendige straten naar de jachthaven en reserveer een tafel in een van de gastronomische restaurants langs de waterkant om te dineren met uitzicht op de oceaan en luxe jachten. U kunt ook een uitstapje maken naar het museum en het archeologisch centrum van Cerro Da Vila bezoeken, met de ruïnes van een oud Romeins dorp en prachtige mozaïekresten. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen

Een levendige zomersfeer aan zee

Deze havenstad, die vaak wordt beschouwd als een van de beste vakantiebestemmingen in Portugal, voldoet aan alle voorwaarden om liefhebbers van de zee, watersporten en lange stukken fijn zand te verleiden. Op de stranden van Vilamoura en Rocha Baixhinha staan parasols en ligbedden voor u klaar. Het kristalheldere water is perfect om af te koelen en te ontspannen in de hete zon van de Algarve. Drie kilometer verderop kunt u het kleurrijke strand van Falesia bewonderen, omzoomd door rode en witte kliffen. Met zijn chique bars, trendy winkels en beroemde casino heeft Vilamoura alles in huis om u te bekoren en uw vakantie aan de kust van de Algrave tot een droom te maken.

Een paradijs voor golfliefhebbers

Verspreid over uw resort liggen vijf 18-holes golfbanen: Victoria, Pinhal, Millennium, Laguna en de oudste en beroemdste daarvan, de Old Course. Deze terreinen beschikken over uitzonderlijke faciliteiten voor liefhebbers van deze discipline. Als u eenmaal het luxe leven in de zomerse sfeer van deze badplaats heeft ervaren, zult u uw vakantiewoning in Vilamoura misschien zelfs nooit meer willen verlaten.
Terug