ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Andalusië: Land van cultuur, kunst en geschiedenis

Andalusië, een uitgestrekte gemeenschap bestaande uit acht provincies, strekt zich uit langs de zuidkust van Spanje. De populaire bestemming wordt begrensd door de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan en is ideaal voor natuurliefhebbers, steden met typische architectuur en activiteiten aan zee. Nadat u hebt genoten van de zon en de strakblauwe hemel, wilt u alleen nog maar uw dagen slijten in de natuurgebieden en mooie straatjes van de regio. Maak vanuit uw vakantiewoning in Andalusië een uitstapje naar de uitgestrekte, bijna woestijnachtige vlakten voor een nog grotere verandering van omgeving. Met zijn vele parken en zorgvuldig bewaarde flora en fauna is het een unieke, fascinerende plek. Chiclana de la Frontera, Estepona, Zahara de Los Atunes, Benalmadena en Torrox zijn een must-see stop tijdens uw Spaanse reisagenda. Boek uw verblijf in Andalusië voor een onvergetelijke vakantie in een van de meest fascinerende gebieden van Zuid-Europa. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Andalusië

Een prachtige duik tussen natuur en opmerkelijke sites

Breng een dag door in de woestijn van Tabernas of Gorafe. Geërodeerde landschappen, megalithische overblijfselen en majestueuze grootsheid nodigen uit tot bezinning. Organiseer een excursie naar de natuurparken van Doà±ana, La Breà±a of Sierra Nevada, natuurlijke schatten van Andalusië. Ontdek de wijken die de ziel van de steden vastleggen: Triana, de Sevilliaanse bakermat van de flamenco, de Cordoba Juderia, een UNESCO werelderfgoed, het Albaicà­n, het historische stadscentrum op een heuvel in Granada... De eindeloze stranden van Andalusië beloven ontspannende middagen, tussen luieren op het zand en zwemmen in het turquoise water.

Gastronomie, cultuur... geniet van het ritme van Andalusië

Geniet van de omgeving in deze regio vol verrassingen terwijl u zich overgeeft aan uw verkenningsdrang. Reserveer een dag- of nachtbezoek om de kostbare geheimen te ontdekken die achter de deuren van het Alhambra verborgen liggen. Het Plaza de Espaà±a blijft liefhebbers van flamenco aantrekken met zijn geïmproviseerde voorstellingen. Nadat u hebt genoten van een gazpacho, salmorejo of pescado frito, keert u terug naar het comfort van uw accommodatie voor een rustgevende nacht. 's Avonds, wanneer u terug bent in uw verblijf, met uitzicht op de ondergaande zon, wordt u ondergedompeld in de Andalusische cultuur en levenswijze. Deze regio in het zuiden van het Iberisch Schiereiland, een land van contrasten, kan zomaar de eerste halte op uw reis zijn. Dankzij onze vakantieverhuurservice in Andalusië kunt u met een gerust hart Spanje ontdekken.
Terug