ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning Zahara de los Atunes: De adembenemende landschappen van de Costa del Sol

exotisch verblijf in Zuid-Europa? Kies een vakantiewoning in Zahara de los Atunes, op het zuidelijke puntje van het Iberisch schiereiland, voor een zonnige vakantie. Geniet van een comfortabel verblijf in deze kleine vissersplaats met een paradijselijk gevoel, waar u kunt ontspannen aan de Atlantische Oceaan, kunt genieten van wateractiviteiten en de rijkdom van de Andalusische cultuur kunt ontdekken. Zahara de los Atunes, een ideale plek om te ontsnappen aan het dagelijkse leven, verleidt elke bezoeker met zijn authentieke omgeving. Als u een liefhebber bent van seafood, kunt u in het regionale tonijnvisserijcentrum genieten van verse gerechten in een van de restaurants met een heerlijk atypische sfeer. Boek uw vakantiewoning in het Résidence Atlanterra om ontspannende dagen vol emoties te beleven, onder een stralende zon en op het geluid van flamenco. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen

Zahara de los Atunes, symbool van een authentieke regio

Het dorp Zahara de los Atunes, gelegen in de gemeente Barbate, in het hart van de provincie Cà¡diz, is een plaats waar u kunt ontspannen en genieten van een andere omgeving. Een siësta op het warme, gouden zand van het Playa de Zahara, paardrijden aan de waterkant, surfen of kitesurfen: de tijd gaat snel met al deze ontspannende en sportieve activiteiten die u kunt beleven op het ritme van de feestelijke en rustige sfeer van Andalusië. Vanaf het strand kunt u de contouren van het Afrikaanse continent zien. Ga te voet of op de fiets door de straten en paden van de stad en stop bij de Parroquia Nuestra Seà±ora del Carmen, een prachtige parochie die de bescheidenheid en de ziel van de stad weergeeft. Als u besluit de Almadraba tonijnroute te volgen, kunt u de kunst van het tonijnvissen ontdekken. De avonden worden afgesloten met een zeebriesje en prachtige zonsondergangen in een van de strandbars en restaurants.

Het ideale uitgangspunt om de Andalusische regio te verkennen

De Atlanterra bunker, vlakbij het Duitse strand, is een van de historische plaatsen die u in de omgeving kunt bezoeken. Cadiz, de oude stad van het westen, op een uur rijden, onthult iets meer van de rijkdom van het Andalusische erfgoed. Als u een bezoek brengt aan Jerez de la Frontera, kunt u verwachten dat u wordt ondergedompeld in een schilderachtige wereld vol paarden en wijngaarden die niemand onverschillig laat. Kies een van de vakantiewoningen in Zahara de los Atunes voor een ontspannen verblijf in een kleine havenstad aan de Straat van Gibraltar.
Terug