ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantie in Campanië: verblijf in de zuidelijke regio van Italië!

Gelegen op een klif tussen Napels en Sorrento ligt het dorp Baia Domizia, de ideale bestemming voor uw vakantiewoning in Campania. Ontdek deze regio van Zuid-Italië aan de Tyrreense Zee, waar de bergen in de zee lijken uit te monden. Dit land van kunst en geschiedenis is het land van Pompeii en Herculaneum, aan de voet van de Vesuvius. De stad Napels, met zijn unieke erfgoed, ligt ook binnen uw bereik. Het landschap van de kust van Almafitan, bestaande uit wilde grillige kliffen met mediterrane vegetatie, biedt onvergetelijke excursies. Voor een sensationeel uitzicht over de baai van Napels en de omliggende eilanden mag u een bezoek aan de Monte Faito niet missen! Het heldere water en de zwarte lavazandstranden zijn kenmerkend voor deze karakteristieke regio. Boottochten naar paradijselijke eilanden of verkenning van dorpjes in de bergen maken deel uit van uw vakantie in Campanië. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen

Zonnebaden op de wegen van Campania

Campanië doorkruisen via de kust is een unieke ervaring die u met uw gezin, uw partner of uw vrienden zeker moet proberen. Bezwijk voor de charme van deze streek met zijn pittoreske dorpjes en ontdek de vele activiteiten in de omgeving. De steden Napels en Sorrento bieden u de levendige sfeer van een mediterrane stad. Een bezoek aan Pompeii roept een emotionele herinnering op aan de macht van de Vesuvius, de vulkaan die deze Italiaanse landen door de eeuwen heen heeft gevormd.

Vico Equense, een typisch Zuid-Italiaans dorp

Als u langs de kust van Amalfi reist, kunt u de kerk van Vico Equense niet missen, die op een rotsachtig voorgebergte bovenop een klif staat. Vanuit dit typische dorp, aan de voet van de kliffen en aan zee, kunt u gemakkelijk alle bezienswaardigheden van de regio bereiken, terwijl u in een rustige, behouden omgeving verblijft. Omgeven door groen kunt u even bijkomen van de wereld in uw vakantieverblijf in Campanië met uitzicht op zee. In een comfortabele residentie met directe toegang tot een privéstrand voelt u zich meteen thuis. Geniet van deze unieke regio, wij bereiden een verblijf op maat voor u voor!
Terug