ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Denia

Vakantiewoning Denia

Tussen Valencia en Alicante is Denia een zeer aangename stad aan de Costa Blanca: kleurrijk en dynamisch, warm en gastvrij! De 20 km gouden zandstranden in het noorden en de kleine rotsachtige baaien in het zuiden barsten van de zon. Een uitnodiging tot ontspanning, zwemmen en watersporten. Boek een van onze verschillende residenties, de meeste liggen op minder dan 500 m van het strand: El Faro en Bravosol. De stad ligt aan de voet van de Montgo en is een ideaal vertrekpunt om dit natuurpark te verkennen. Lekker wandelen! Rondom de oude stad domineert het kasteel van Denia de jachthaven met een prachtig panoramisch uitzicht. U zult ook de vele veerboten en zeilboten voorbij zien varen richting de Balearen, want als u naar Denia gaat, verblijft u dichtbij Ibiza (slechts 55 km). Meer informatie
Ontdek onze 2 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Denia

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Onze resultaten iets verderop

Accommodatie en vakantiewoningen

Van noord naar zuid: 20 km zandstranden, kreken en rotsachtige baaien!

Stranden les Marines

Ten noorden van Denia is de kustlijn verdeeld in 7 overwegend fijne zandstranden, Les Marines genaamd. Dit kustgebied is ideaal voor gezinnen met kinderen of gewoon voor vakantiegangers die van rustige strandactiviteiten houden. Voor zomergasten die niet te ver van de stad willen gaan, is Punta del Raset het dichtstbijzijnde strand bij het stadscentrum. Het 3 km lange strand Les Marines wordt gewaardeerd om zijn rust. 5 andere stranden omzomen deze kustlijn die tussen 1800 en 2950 m lang is: Les Bovetes, Els Molins, Les Doveses, Albaranes en Almadrava.

Stranden van de Route des Rotes

Ten zuiden van de stad vindt u 5 stranden langs de Route des Rotes. Het eerste, Marineta Cassiana, is een zandstrand van ongeveer 1200 m. Daarna volgen de rotsachtige baaien en inhammen voor avontuurlijke vakantiegangers en liefhebbers van rust. De vlakten gaan van 100 tot 1.500 m tot aan de kliffen van Cap de San Antoni: Trampoli, Punta Negra, Arenetes en de Cala (een kleine inham aan het einde van de Route des Rotes). Dit gebied van de Rotes is ook een observatorium voor walvisachtigen.

Een vakantiewoning in de buurt van het strand

Voor uw verblijf in Dénia biedt Odalys Vacances u een accommodatie met zwembad om optimaal te genieten van de zonnige dagen aan de Costa Blanca. U hebt ook de keuze om een vakantiewoning dicht bij het strand, tussen 50 en 400 m van de zee, te reserveren. Dit betekent dat u snel toegang heeft tot het uitgestrekte strand van het resort en kunt genieten van de verschillende activiteiten en recreatiefaciliteiten die worden aangeboden. Deze toeristische residenties zijn ideaal gelegen in de badplaats, de meeste dicht bij het stadscentrum, winkels en restaurants. Golfliefhebbers kunnen terecht op golfbaan "La Sella", op minder dan 10 km van onze accommodatie. Liefhebbers van deze discipline kunnen hun hart ophalen tijdens hun verblijf in Spanje.
Terug