ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Costa Blanca

Vakantiewoning aan de Costa Blanca in de provincie Alicante

De Costa Blanca ligt in de provincie Alicante, aan de zuidkust van Spanje. Grenzend aan de Middellandse Zeekust is deze zonnige regio, bekend om zijn warme en feestelijke sfeer, perfect voor een ontspannende tijd met familie en vrienden. Met hun nachtleven, winkeltjes, havens, stranden en historische bezienswaardigheden beloven de badplaatsen Calpe, El Campello en Denia een levendig verblijf! Geniet van een vakantiewoning dicht bij de Middellandse Zee, aan de Costa Blanca en ga duiken of maak een boottocht of een tochtje met een jetski, kano of kajak. Natuurliefhebbers aarzelen niet om de kust te verlaten voor het achterland, en te wandelen over de paden van natuurparken zoals de Marjal de Pego-Oliva bij de stad Pego. U hoeft niet verder te zoeken: boek uw verblijf aan de Costa Blanca! Meer informatie
Ontdek onze 5 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Costa Blanca

Home SPANJE Costa Blanca
Onze resultaten iets verderop

Accommodatie en vakantiewoningen

Ontdekking van de Iberische cultuur en geschiedenis

De Costa Blanca ligt aan de poort van Europa en was het kruispunt van verschillende beschavingen, waarvan de overblijfselen nog steeds zichtbaar zijn: de Moorse wijk in Calpe, de archeologische site van Illeta Dels Banyets in El Campello en de Guero wachttoren in Denia. Om de mysteries van de oorsprong van deze provincie te ontdekken, kunt u het etnologisch museum in Denia of het provinciaal archeologisch museum in Alicante bezoeken. Uw verblijf belooft de moeite waard te zijn!

Vakantie in het hart van de kustplaatsen van de Costa Blanca

Vanuit uw vakantiewoning aan de Costa Blanca kunt u wandelen door de havenstadjes, verdwalen in de smalle straatjes van de pittoreske wijken en de typische kleurrijke huizen bewonderen. Neem de tijd om parochiekerken te bezoeken, zoals die van Santa Teresa in El Campello, en klim naar de Hermitage van San Salvador in Calpe, of naar de ruïnes van het kasteel van Denia voor een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Uw vakantiewoning aan de Costa Blanca verwelkomt u onder de Spaanse zon, voor een intense reis die culturele ontdekkingen en sportieve activiteiten combineert.
Terug