ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in El Campello, een badplaats in de provincie Alicante

Tussen Benidorm en Alicante is El Campello het ideale uitgangspunt voor uw activiteiten aan de Costa Blanca. Profiteer tussen de bezoeken door van het zwembad en het comfort van uw accommodatie om nieuwe energie op te doen. Nu u bent uitgerust, kunt u lange wandelingen of fietstochten maken langs de stranden en baaien langs de Middellandse Zeekust. Stop voor een drankje bij een van de vele winkeltjes aan zee, of ga zonnebaden op het strand van Les Llomes de Reixes of Cala Lanuza. Als u van watersport houdt, probeer dan eens te kajakken, jetskiën of paddleboarden, en ontdek de zeebodem door te duiken. Vanuit uw vakantiewoning in El Campello kunt u ook de archeologische vindplaats Illeta Dels Banyets, de kerk van Santa Teresa en de levendige jachthaven bezoeken. Voor een geslaagde vakantie met vrienden of familie, boekt u uw verblijf in El Campello Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in El Campello

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Onze resultaten iets verderop

Accommodatie en vakantiewoningen

El Campello, een historische stad aan de Costa Blanca

El Campello kijkt uit op de Middellandse Zee en behoudt de restanten van verschillende oude beschavingen. U kunt de Iberische en Romeinse periode ontdekken met de archeologische overblijfselen van Illeta Dels Banyets. Vlakbij deze plek, met uitzicht op de haven, illustreert de toren van Illeta een recenter bewakingssysteem, bedoeld om de stad te beschermen tegen aanvallen van piraten.

Ontdekking van de provincie Alicante

Om uw reis aan de Costa Blanca voort te zetten, kunt u een omweg maken naar het binnenland, naar Busot, om de grot van Canelobre te bezoeken. Wandel door indrukwekkende spelonken en bewonder de rotsgewelven terwijl u geniet van de koelte van deze ondergrondse tunnels ondanks de warmte buiten. Op de terugweg naar de kust kunt u de kustlijn naar het zuiden volgen en een tussenstop maken in Alicante, met zijn beroemde Spaanse esplanade en het kasteel van Santa Bà¡rbara. Het is onmogelijk om u te vervelen tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning in El Campello! Farniente, sport, culturele bezoeken, iedereen is blij!
Terug