ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Alcoceber

Vakantiewoning in Alcoceber: tussen natuurparken en wilde kreken

De Costa del Azahar is de meest ongerepte kustlijn van de hele Middellandse Zee. Te midden van wilde baaien en een adembenemend landschap is uw vakantieverblijf in Alcoceber ideaal gelegen om tegelijkertijd van de zee en de bergen te genieten. Het zachte Castiliaanse leven wacht op u: zet uw koffers neer in het Residentie Playa Romana, of in het Residentie Sea Experience en ga de omgeving verkennen. U kunt zwemmen, watersporten, golfen of duiken, of u kunt de vulkanische eilanden in de regio verkennen. Alcoceber, een klein kustdorp omgeven door duinen, is een bekende badplaats met 6 zandstranden. Sommige daarvan hebben het label Blauwe Vlag voor hun milieukwaliteit en duurzame aanpak. Of u nu een stel, een gezin of een groep vrienden bent: laat u verleiden tot een ontspannende vakantie en ga naar een van de mooiste mediterrane bestemmingen in Spanje! Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Onze resultaten iets verderop

Accommodatie en vakantiewoningen

Alcoceber, een bestemming bij uitstek om de Costa del Azar te ontdekken

Alcoceber is een dorp dat gevrijwaard is gebleven van stedelijke agitatie, en behoort tot de gemeente Alcalà  de Xivert. Aan de voet van de Sierra d'Irta verwelkomt de Toren van Badum u als getuige van het rijke verleden van de regio. Bij deze 16e-eeuwse uitkijktoren ontspringen zoetwaterbronnen op de bodem van de zee. De badplaats Alcoceber, gelegen op 20 km van Peniscola, is zeer populair bij gezinnen, vanwege de bevoorrechte omgeving, rijk aan uitzonderlijke flora en fauna. Dit historisch dorp, omgeven door natuurparken en begrensd door wilde kreken, is het perfecte toevluchtsoord voor uw vakantie!

Ontdek de zuidelijke Middellandse Zeekust in Spanje

De Costa del Azahar, in de provincie Castellón, heeft meer dan 120 km kustlijn. Deze mediterrane kust, een streek waarin u perfect van de dagelijkse sleur kunt ontspannen, heeft een suggestieve bijnaam, namelijk oranjebloesem. Hier kunt u pas echt kennismaken met de Spaanse levensstijl. Tussen het zwemmen in de drie ongerepte baaien van Tres Playas door kunt u een wandeling maken in het natuurreservaat Sierra de Irta of typische Castiliaanse dorpjes bezoeken, zoals Vinaroz of Castellón de la Plana. Uw vakantieverblijf in Alcoceber ligt vlak bij de zee, dicht bij alle voorzieningen. Uw residentie ligt op slechts 1 km van een dynamisch stadscentrum en biedt u toegang tot alle rijkdommen van de Spaanse Middellandse Zeekust.
Terug