ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Costa del Azahar

Vakantiewoning aan de Costa del Azahar grenzend aan de Middellandse Zee

De Costa del Azahar strekt zich uit over honderd kilometer in de noordelijke regio van Valencia, Spanje. Grenzend aan de Middellandse Zee profiteert deze regio van een bijzonder ongerepte natuur. Het heeft acht natuurparken, waaronder de Sierra de Irta en El Prat de Cabanes-Torreblanca, die beroemd zijn om hun prachtige uitzichten. Deze bestemming staat ook bekend om zijn rijke geschiedenis. Geniet vanuit uw vakantiewoning aan de Costa del Azahar van de vele sportieve en culturele activiteiten die de regio biedt. Strijk neer voor een verblijf in onze residenties in Alcoceber, een broeinest van lokale piraterijgeschiedenis, Peniscola, naast de prachtige burcht met dezelfde naam of Oropesa del mar, een familieresort bij uitstek. Ontspan bij het water, rijd op een waterscooter, duik in de prachtige zee, smul van heerlijke lokale gerechten na het verkennen van de middeleeuwse wachttorens en kastelen in het gebied, en geniet van lange strandwandelingen als de zon ondergaat. Huur uw appartement aan de Costa del Azahar en ontdek alle gezichten van de oranjebloesemkust! Meer informatie
Ontdek onze 2 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Costa del Azahar

Home Spanje Costa del Azahar
Onze resultaten iets verderop

Accommodatie en vakantiewoningen

Droomstranden en wildernis aan de Spaanse kust

De Costa del Azahar is een zeer aangename streek om een ontspannende of actieve vakantie door te brengen met uw gezin, vrienden of geliefde. Deze bestemming herbergt een overvloed aan vegetatie, zoals die van het natuurpark van de rivierdelta Ebre, dat bekend staat als de kleine Camargue van Spanje. U kunt ook zonnebaden op lange, niet-bevolkte stranden, culturele of leuke gezinsuitstapjes organiseren en trektochten maken in het bergachtige achterland.

Een rijk historisch erfgoed

Neem vanuit uw vakantiewoning aan de Costa del Azahar de discrete middeleeuwse overblijfselen van de omgeving in u op, zoals het mooie dorpje Morella, en wandel door de straten van Valencia, waar prachtige gotische gebouwen worden vermengd met moderne. Uw vakantiewoning aan de Costa del Azahar is ideaal gelegen om een streek te verkennen waar natuur en geschiedenis nauw met elkaar verweven zijn. Rust een nachtje uit in een comfortabel en volledig uitgerust verblijf en ga dan op avontuur!
Terug