ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Oropesa del Mar aan zee met uitzicht op een kleine baai

Uw vakantiewoning in Oropesa del Mar, gelegen aan de Middellandse Zeekust van Spanje, niet ver van Castellon en Valencia, tegenover een prachtige baai, combineert de voordelen van een badplaats met die van een mooi stadje met een zeer moderne infrastructuur. Het biedt een breed scala aan activiteiten voor gezinnen, vrienden en geliefden. Ontspan op de stranden van La Concha en Morro de Gos, fiets naar Benicassim of bezoek het oude kasteel van de stad. Oropesa del Mer biedt u de mogelijkheid om een onvergetelijk verblijf te beleven in deze geweldige plaats. Alles is erop gericht om het u naar de zin te maken en u te laten genieten van wat de regio te bieden heeft. Themaparken, lange witte zandstranden, culturele uitstapjes: huur uw appartement in Oropesa del Mar en kom ontspannen aan de Oranjekust! Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Onze resultaten iets verderop

Accommodatie en vakantiewoningen

Oropesa del Mar, een kleine stad vol charme

Oropesa del Mar is het hele jaar door een levendige badplaats en leeft op het ritme van Spanje. De straten nodigen uit tot een reis terug in de tijd. Bekijk tijdens uw wandeling de overblijfselen van het rijke historische verleden. Wachttorens, kastelen, prachtige kerken: er wordt u een heel deel van de Spaanse geschiedenis en haar kapers onthuld. Aarzel niet om tijdens uw wandeling even te stoppen bij een van de vele restaurantjes langs de straten om heerlijke lokale specialiteiten te proeven.

Een verblijf tussen wilde natuur en sterke sensaties

Oropesa del Mar combineert de voordelen van de stad met een beschermde natuurlijke omgeving. Ontdek zelf het natuurpark Desierto de las Palmas, op slechts enkele kilometers afstand, of wandel langs de prachtige stranden aan de voet van uw vakantiewoning. De zonsondergangen zijn magisch! Jong en oud kunnen zich vermaken in een van de acht themaparken in de omgeving. Mundo fantasia, Jardin Encantado, Parque Aventura d'Or... hier kunt u heel wat onvergetelijke herinneringen maken! Uw vakantiewoning in Oropesa del Mar belooft u een droomverblijf aan de Costa del Azahar!
Terug