ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Peniscola

Vakantiewoning in Peniscola op 150 km van Valencia

Strijk voor uw volgende vakantie neer in een van de mooiste dorpen van Spanje! Peà±à­scola ligt 150 km ten noorden van Valencia, op een schiereiland dat lange tijd verbonden was met het vasteland door een eenvoudige strook zand. Het heeft een charmante vissershaven en een indrukwekkend kasteel met uitzicht op de Middellandse Zee. Met zijn aangename klimaat is dit resort ideaal gelegen om de vele bezienswaardigheden van de regio te ontdekken. Huur een appartement in Peà±à­scola en geniet van het uitzicht vanaf de rots waarop het dorp is gebouwd! Deze badplaats heeft aangename zandstranden, evenals enkele typische restaurants waar de reiziger kan genieten van een typische Spaanse sfeer, ver van de drukte van de grote badplaatsen aan de kust. Er zijn veel natuurgebieden in de omgeving, waaronder de noordelijke moerassen, met hun diverse flora en fauna, en het natuurpark Sierra de Irta, ten zuiden van het dorp. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen tot Peniscola

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Onze resultaten iets verderop

Accommodatie en vakantiewoningen

Vakantiewoningen in Peà±à­scola: tussen natuur en cultuur

Het kasteel, dat te voet bereikbaar is via kleine hellende straatjes, biedt een prachtig uitzicht op de omliggende kustlijn en de vuurtoren die aan zijn voeten is gebouwd. Het natuurpark Sierra de Irta en de 16e-eeuwse toren van Badum zijn ideaal voor natuurliefhebbers. Na een verfrissende duik in een kleine baai kunt u in een van de dorpscafés uw dorst lessen. Als u met uw gezin reist, mag u het Magisch Museum met zijn vreemde tentoonstellingen of de aquatische ruimte van El Chiringuito de Toni niet missen!

Een ontspannen en exotisch verblijf aan zee

Geniet vanuit uw vakantiewoning in Peà±à­scola van het zwembad, de nabijgelegen Middellandse Zee en de nabijheid van winkels. Ga naar de brouwerij van Badum, waar u het gelijknamige ambachtelijke bier kunt proeven! Niet ver van het kasteel staat het pittoreske Casa de Las Conchas, een huis waarvan de gevel geheel bedekt is met schelpen. Peà±à­scola is de perfecte bestemming voor een gezinsvakantie vol ontdekkingen. Reserveer een vakantiewoning in Peà±à­scola en geniet van de charme van een authentiek dorp!
Terug