ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Montroig Playa

Vakantiewoning Montroig Playa: tussen stranden en wilde baaien

Tegenover Miami Platja, in het zuiden van de Costa Dorada in Spanje, ligt uw vakantieverblijf in Montroig Playa in het hart van het belangrijkste nautische gebied van Catalonië: voor een verblijf in het teken van zwemmen en vrije tijd bent u hier op de juiste plaats! Gelegen in het Domaine Résidentiel de Plein Air Miramar, op enkele kilometers van het kustplaatsje Salou en de prachtige hoofdstad van Catalonië, Tarragona, kunt u kiezen tussen culturele uitstapjes en luieren. Met zijn 12 stranden en 9 wilde baaien is Montroig Playa een bekende badplaats, rijk aan activiteiten. Reus, de geboorteplaats van Gaudi, is ook heel dichtbij. Ontsnap naar de bergen door de wandelroutes te volgen van het Pradesgebergte, het massief boven de provincie Baix Camp. Uw camping ligt bovendien op 20 km van Port Aventura, het grootste themapark van Spanje: profiteer van uw verblijf in Catalonië om met uw gezin van senatie en actie te genieten! Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Montroig Playa, een niet te missen badplaats in Catalonië

Het historische dorp Montroig Playa behoort tot de gemeente Baix Camp. Deze typisch Spaanse stad verleidt haar bezoekers met haar authentieke charme en smakelijke gastronomie. In juni worden de mediterrane menu's verrijkt met de plaatselijke specialiteit: octopus, verkrijgbaar in tapas, toast of saus. In Montroig Playa beschikt u over een stacaravan met een retro design, op een steenworp afstand van de zee, ideaal gelegen om op avontuur te gaan en de Costa Dorada te verkennen.

Een stop op weg naar het Paysage des Génies

De stad Montroig is beroemd omdat de schilder Joan Miro er enige tijd woonde. Uw vakantieverblijf in Montroig Playa ligt op de route van de landschappen die de Catalaanse genie heeft geschilderd en dompelt u onder in het landschap dat de kunstenaar zijn leven lang heeft geïnspireerd. Catalonië is ook een regio met een lange geschiedenis die vele volkeren heeft verwelkomd: Romeinen, Wiwigoten, Arabieren, Catalanen... Tussen de overblijfselen van Romeinse amfitheaters en versterkte middeleeuwse dorpen zijn er tijdens uw vakantie tal van spannende plaatsen te ontdekken. In uw vakantieverblijf in Montroig Playa, gehuisvest in een camping met vintage look, geniet u zowel van de geneugten van het strand als van een culturele onderdompeling in het hart van Catalonië.
Terug