ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Kroatië

Vakantiewoning in Kroatië, een bestemming aan de Adriatische Zee

Kroatië, een klein Zuid-Europees land aan de Adriatische Zee, is nog relatief onbedorven door het massatoerisme. Het historisch erfgoed ontdekken, wandelen in de natuurparken of de opnamelocaties van de serie 'Game of Thrones' bezoeken zijn slechts enkele voorbeelden van wat u te wachten staat! Verken vanuit uw vakantiewoning in Kroatië de museumsteden Zagreb of Dubrovnik, spoor lynxen en beren op in de Kroatische bergen of bewonder de watervallen en meren van Plitvice ... Er zijn veel sportieve activiteiten te ontdekken, van fietsen tot watersporten, en natuurlijk wandelen. Het land heeft ook een aantal culinaire verrassingen in petto en een grote verscheidenheid aan ambachtelijke bieren! Boek uw verblijf in Kroatië en reis in uw eigen tempo door het 'land van de 1000 eilanden', waar elke regio zijn eigen schatten heeft. Ontdek bijvoorbeeld Istrië, een schiereiland met lieflijke dorpjes en lange stranden aan de Adriatische Zee. Meer informatie
Ontdek onze 4 resultaten
Home Kroatië

Vakantiewoning in Kroatië: op avontuur!

Kroatië is de ideale bestemming voor wie graag wil kunnen genieten van een volledig andere omgeving, en dat op minder dan 2 uur van Parijs. Het land heeft 8 sites die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, zoals het Romeinse paleis van Diocletianus in Split, de oude stad Dubrovnik of Trogir, het "Kroatische Venetië". De Kornati-archipel in Dalmatië is met zijn 147 woeste eilanden, waar u kunt duiken, zeker een bezoek waard. Kroatië telt ook 8 nationale parken en natuurreservaten met een ongelooflijke diversiteit aan flora en fauna.

Karakteristieke regio's met verschillende troeven

Om een vakantiewoning in Kroatië te reserveren, hoeft u alleen maar de regio te kiezen die u het meest aanspreekt. Is het Dalmatië en zijn steden met een uitzonderlijk cultureel erfgoed? Istrië, op het kruispunt van Italiaanse en Slavische invloeden, met zijn uitgestrekte stranden? Of wat dacht u van centraal Kroatië, dat minder toeristisch maar meer authentiek is en verschillende kastelen heeft die een bezoekje waard zijn? Een verblijf in Kroatië laat in ieder geval niemand onverschillig... Reserveer voor uw volgende reis een vakantiewoning in Kroatië, een land met veel bezienswaardigheden en weinig massatoerisme!
Terug