ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Les Pouilles

Vakantiewoning in Apulië: bezoek de hak van de Italiaanse laars

In het zuiden van Italië ligt de regio Apulië, bijgenaamd de 'hak van de Italiaanse laars', een populaire bestemming waar de tijd lijkt stil te staan. Het oog gaat verloren in de blauwachtige tinten van de Adriatische of Ionische Zee, vervolgens in de beige tinten van de kubusvormige huizen op de heuvels van Ostuni. U kunt een vakantiewoning in Puglia boeken in de badplaats Vieste, een kustplaats met een verrassende middeleeuwse oorsprong. Puglia heeft honderden kilometers mediterrane kustlijn: wandel langs de prachtige stranden van Galliploi, de 'parel van Salento', en ontdek de majestueuze rotskust van Otranto.
Meer informatie
Ontdek onze 2 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Apulië

Home ITALIË Les Pouilles

Een combinatie van natuur, geschiedenis en traditie

Op zoek naar een leuke uitstap? Ga dan naar het Foresta Umbra, het natuurreservaat van Gargano, of ontspan in de weelderige kloof van Laterza voordat u het beroemde plaatselijke brood proeft. Maak uw verblijf in Puglia compleet door de barokke architectuur van Lecce, het "Florence van het zuiden", te bewonderen. Maak een uitstapje naar het Castel del Monte, een prachtig achthoekig fort ontworpen door keizer Frederik II, en laat u meevoeren door de stille schoonheid van de Romeinse kathedralen van Bari of Trani. Blijf hangen in het doolhof van kleine straatjes van Bari Vecchia en let op de typische vorm van de trulli.

Bestemmingen met ongeëvenaarde charme

Zet uw koffers neer in uw vakantiewoning in Apulië en ervaar de magie van deze veelzijdige regio. Ontdek de schoonheid van Vieste, een voorgebergte van het Italiaanse schiereiland, geniet van een adembenemend uitzicht op de rotskust bij Spongano, wandel tussen de olijfbomen van de Salento-vlakte en slenter door de met palmen omzoomde straten van San Cataldo! Wandelingen in de natuur, culturele ontdekkingen, luieren op het strand... Maak uw Italiaanse vakantie onvergetelijk door te kiezen voor een van onze vakantiewoningen in Puglia!
Terug