ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Sicile

Vakantiewoning op Sicilië: tussen cultuurvakantie en zeegenot

Gelegen ten oosten van de punt van de laars, aan de samenvloeiing van de Tyrreense, Ionische en Middellandse Zee, geniet Sicilië van een uniek licht en ongelooflijke kleuren langs de 1200 kilometer lange kustlijn. Het grootste eiland van Italië is een plaats van culturele mix en traditie, waar u culturele vakanties kunt combineren met de geneugten van de zee. Huur uw appartement op Sicilië in Campofelice di Roccella, een oud kustdorp, ga dan naar Palermo, de hoofdstad van de regio, een stad van kunst en geschiedenis, en volg vervolgens de Tyrreense kust van Cefalu naar Messina, waar vele kleine baaien zich nestelen tussen bergen en prachtige zeebodems. Verleng uw excursie naar de kustplaats Taormina met zijn prachtige landschap. Vanuit uw vakantiewoning op Sicilië kunt u ook de enorme natuurparken met hun wilde vegetatie verkennen. Tijdens uw verblijf kunt u stoppen om de lokale specialiteiten te proeven: dankzij de vruchtbare vulkanische bodem, staat Sicilië bekend om de productie van zijn beroemde Marsala, limoncello, olijfolie en talrijke citrusvruchten. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Sicilië

Fascinerende landschappen en werelderfgoederen

De hoofdstad Palermo kunt u het beste te voet verkennen, want het historische centrum zit vol verborgen schatten, maar u kunt ook doorrijden naar San Vito Lo Capo en genieten van de waterpret in deze badplaats. Bezoek de prachtige heuvelstad Agrigento aan de zuidkust van het eiland en de in de UNESCO-lijst opgenomen Vallei der Tempels. Syracuse, met zijn prachtige stranden, is een van de juwelen van de Ionische kust. Het historische centrum, gelegen op het magische eiland Ortygia, staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Een cultureel verblijf tussen wandelen, watersport en ontspanning

Als u een appartement op Sicilië huurt, kunt u uw activiteiten afwisselen. Nadat u het jodium van de kust heeft ingeademd, trekt u het binnenland in om in een van de natuurparken van het eiland te wandelen. In Parco dell'Etna kunt u dicht bij de grootste actieve vulkaan van Europa en zijn beroemde wijngaarden geraken of gaan canyoning in Parco Fluvial dell'Alcantara. Een excursie naar het eiland Pantelleria onthult adembenemende panorama's Reserveer uw vakantiewoning op Sicilië voor een verblijf tussen paradijselijke stranden, vulkanische landen en overblijfselen van oude beschavingen!
Terug