ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Casole d'Elsa

Vakantiewoning in Casole d'Elsa om dit middeleeuwse bergdorpje te ontdekken

Casole d'Elsa is een klein middeleeuws dorp op een heuvel met uitzicht op een prachtig landschap van wijngaarden, olijfbomen en graanvelden. Nog onbekend bij toeristen en vertegenwoordigt het Toscane waar u van droomt. Vanuit uw vakantiewoning in Casole d'Elsa bent u slechts 35 km van Siena, 20 km van San Gimignano, 20 km van Volterra en 65 km van Florence. Ga naar het Résidence Borgo Il Villino om te verblijven in een residentie met karakter en te genieten van een uitzonderlijke, rustige en jalmerende leefomgeving. Profiteer van uw verblijf om de Chianti-wijn en de plaatselijke gastronomie te proeven. Boek uw verblijf in Casole d'Elsa om te leven in het hart van Toscane, tussen agrarische tradities, rijk cultureel erfgoed en lokale winkels. Dit middeleeuwse stadje in de Val d'Elsa is een genot voor kunst- en geschiedenisliefhebbers, natuurliefhebbers, romantici en levensgenieters. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Casole d'Elsa

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Een authentieke Toscaanse stad

Het dorp Casole d'Elsa biedt een adembenemend uitzicht op het omringende landschap. Klim naar de top van de heuvel om de kapittelkerk te bezoeken. Het schip, gebouwd in de 12e eeuw, bevat vele kunstwerken: schilderijen, fresco's, aardewerk, enz. De Canonica, nu het Archeologisch en Collegiaal Museum, bevat archeologische overblijfselen uit de regio. Vlakbij, op het Piazza della Libertà , kunt u de twee massieve torens van het Rocca-gebouw bewonderen. Breng een bezoek aan de twee Romaanse kerken van de stad. De kerk van Santa Maria, ingewijd in 1611, herbergt vele kunstwerken, waaronder een 14e eeuws gotisch meesterwerk van Marco Romano.

Een regio vol kunst en geschiedenis in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving

Verken de bosrijke gebieden langs de rivier de Merse, op korte loopafstand van de stad. Het beeldenpark Selva di Sogno, ontworpen door de beroemde Duitse kunstenaar Deva Manfredo, is een magisch decor voor uw wandelingen. Als u het geluk hebt om in juni een tussenstop te maken in Casole d'Elsa, kunt u er de velden met rode en gele bloemen rondom de stad bewonderen en het magische schouwspel aanschouwen van de vuurvliegjes die bij het vallen van de avond de graanvelden verlichten. In de gezellige sfeer van uw vakantiewoning in Casole d'Elsa geniet u van de echte smaak van Toscane met een glas chianti bij het zwembad.
Terug