ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Colle Val d'Elsa

Vakantiewoning in Colle Val d'Elsa klein middeleeuws dorp in de bergen

De stad Colle Val d'Elsa, gelegen op een heuvel, heeft veel bezienswaardigheden. Het is een middeleeuws stadje en een klein bergdorp en is aantrekkelijk voor zowel natuurliefhebbers als liefhebbers van oude stenen en kunstliefhebbers. Wanneer u uw vakantiewoning in Colle Val d'Elsa boekt, bevindt u zich midden in de Chianti, een wijnstreek in het centrum van Toscane. Het Résidence Domaine de Cercignano, omgeven door olijfbomen, biedt u een rustige en pittoreske omgeving, typisch voor Toscane. Deze oude gerenoveerde boerderij heeft zijn karakter behouden. Maak gebruik van het grote buitenzwembad om af te koelen na een potje tennis. Geniet tijdens uw reis van het Toscaanse leven en de plaatselijke gastronomie. Naast de beroemde Chianti-wijn staat het gebied bekend om zijn kaasproductie en de stad heeft enkele prestigieuze restaurants. Huur uw appartement in Colle Val d'Elsa om te ontspannen midden in de natuur en de stedelijke wereld te vergeten. In de omgeving zijn wandel- en fietspaden te vinden. Voor een wandeling in de open lucht neemt u het Elsa-pad dat langs de rivier loopt vanaf de San Marziale-brug. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Een stad met twee gezichten, vol charme en authenticiteit

Colle Val d'Elsa is verdeeld in twee delen: de oude stad boven op de heuvel en de modernere benedenstad. Laat uw auto achter op de parkeerplaats onderaan het dorp en neem de lift om het dorp te voet te verkennen en door de geplaveide straatjes te dwalen. Na een wandeling langs de stadswallen die naar de bovenstad leiden, kunt u het historische centrum en zijn architectonische schatten bezoeken: de beroemde Arnolfo-toren, Palazzo Campana, Palazzo Tommasi, Piazza del Duomo en de kathedraal met zijn vele kunstwerken. Na het bewonderen van de gebrandschilderde ramen van de Sint-Catharinakerk kunt u even stoppen op het terras voor een opmerkelijk uitzicht over de stad.

Een onderdompeling in Toscane, tussen platteland en emblematische steden

Colle Val d'Elsa is ideaal gelegen om de Toscaanse regio en zijn grote steden te bezoeken. Florence en Siena zijn gemakkelijk te bereiken, op 40 en 30 kilometer afstand via de snelweg. Als u de voorkeur geeft aan pittoreske dorpjes, maak dan een uitstapje naar Volterra en San Gimignano, op slechts 25 kilometer afstand. Geniet van de dolce vita en raak in de ban van Toscane, de groene natuur en de kleine gehuchten door uw vakantiewoning in Colle Val d'Elsa te reserveren.
Terug