ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Gavorrano: ontdek een natuurlijk erfgoed in het hart van het platteland

Uw vakantiewoning in Gavorrano ligt in het zuidwesten van Toscane, in het hart van het platteland. Deze landelijke omgeving biedt vele ideeën voor uitstapjes. In twee gezinsvriendelijke parken kun tu het natuurlijke geologische erfgoed en de traditionele activiteiten, zoals de ertswinning ontdekken. Dankzij de aanleg van verschillende natuurgebieden, waaronder Scarlino en Poggio Tre Cancelli, kunnen bezoekers echte momenten van ontspanning beleven en tegelijkertijd een ongelooflijk rijke biodiversiteit ontdekken. Liefhebbers van wijngaarden zullen de indrukwekkende kelders van het landgoed Rocca di Frassinello en zijn wijngaarden die zich uitstrekken tot aan de zee bewonderen. De gastronomie laat niemand onverschillig: probeer de fettuccine del pescatore, de scottiglia van wild zwijn of de champignonsoep. Uw verblijf in het Résidence Il Pelagone wordt veelbelovend. Huur uw appartement in Gavorrano en geniet elke dag van uw vakantie, van wandelingen in ongerepte gebieden tot wijnproeven en zwemmen in de Golf van Follonica. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Een Toscaans dorp genesteld op een groene heuvel

De badplaats Gavorrano ligt in het hart van de Maremma, een gebied aan de Tyrreense kust dat gewaardeerd wordt om zijn ongerepte natuur, tussen moerassen en bossen. Een verblijf in dit gebied biedt vele voordelen, want het ligt dicht bij de zee en bij de belangrijkste toeristische plaatsen van Toscane, maar toch ver van de drukte.

Een zeer gediversifieerd toeristisch aanbod

Het dorp Gavorrano ligt op slechts 20 minuten van de kust en de badplaats Follonica. Kinderen zijn dol op de pretparken, vooral op het gigantische watercomplex. Het landschap aan zee is gewoonweg adembenemend. De stad Siena, een niet te missen plek in Toscane, ligt op ongeveer anderhalf uur rijden. Als u het eiland Elba wilt verkennen, gaat u naar de pier van Piombino, op minder dan 50 km afstand. Na een drukke dag wacht uw vakantiewoning in Gavorrano op u voor momenten van ontspanning en rust. Tussen de cipressen en olijfbomen geniet u van elk moment in deze gastvrije en ontspannende natuurlijke omgeving.
Terug