ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Montaione

Vakantiewoning Montaione

Genesteld op een heuveltop met uitzicht op de Elsa-vallei, is het dorp Montaione de ideale bestemming voor een onderdompeling in een van de mooiste regio's van Italië. Door uw vakantiewoning in Montaione te boeken, bent u in minder dan 30 minuten in San Gimignano en Volterra, waar Etruskische en middeleeuwse monumenten op u wachten. U bent ook minder dan een uur verwijderd van de beroemde kunst- en geschiedenissteden Florence, Siena en Pisa. Net als de naburige steden is Montaione een klein stukje paradijs, omgeven door wijngaarden, grote bosgebieden en olijfgaarden. Huur uw appartement in het Résidence Castellare di Tonda en geniet van een uitzonderlijke woonomgeving. Dit uitgestrekte agrotoeristische landgoed, bestaande uit twaalf stenen boerderijen, beschikt over authentieke charme, comfort en prachtige uitzichten op het omringende landschap. Montaione is een dorp waar het leven goed is: winkels, restaurants en markten met lokale producten en kunstnijverheid wachten op u voor een cultureel en verjongend verblijf. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Montaione

Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Een plattelandsdorp vol geschiedenis en traditie

Het kleine plattelandsstadje Montaione, gelegen tussen wijngaarden en olijfbomen, onderscheidt zich door zijn rustige sfeer en het warme onthaal van zijn inwoners. Breng een bezoek aan het historische centrum van het dorp, de kerk van San Regolo, het Stedelijk Museum en het Praetoriaanse Paleis. De enorme stenen cisterne, een oud waterreservoir uit de 3e eeuw na Christus, getuigt van het Romeinse verleden van de stad. De streek telt vele middeleeuwse stadjes die een bezoek waard zijn en opmerkelijke sites zoals het Jeruzalem van San Vivaldo en het kasteel van Vignale.

Gezinsvakanties in contact met de natuur

Toscane heeft het hele jaar door een mild en zonnig klimaat. Profiteer van de vele beschikbare activiteiten om de prachtige landschappen te ontdekken: wandelen, hiken, fietsen of paardrijden. Huur een quad en maak met een gids een tocht over de onverharde wegen die het platteland doorkruisen. Ga naar Castelfalfi, tien kilometer verderop, voor een partijtje golf. En als vakantie en zee voor u onlosmakelijk verbonden zijn, zult u blij zijn te weten dat u slechts een uur verwijderd bent van de prachtige stranden van de Toscaanse kust. Uw vakantiewoning in Montaione belooft een ontspannen en verrijkend verblijf, met de mogelijkheid van buitensporten en vrijetijdsactiviteiten voor alle smaken en leeftijden.
Terug