ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in Monte San Savino: een uitje in een middeleeuws dorp

In Midden-Italië, op het Toscaanse platteland, ligt het charmante middeleeuwse stadje Monte San Savino in de heuvels tussen Arezzo en Siena. In het hart van Val di Chiana Aretina verwelkomt het Résidence Podere Palazzuolo Vecchio u in een schilderachtige omgeving in een park van 2000 hectare. Uw vakantiewoning in Monte San Savino ligt op 2 km van het stadscentrum en biedt tal van recreatiemogelijkheden die alle leden van het gezin aanspreken. Barbecueën met vrienden, zwemmen in het zwembad, wandelen, culturele bezoeken of wijnproeven: u kunt uw verlangens gewoon de vrije loop laten. Boek uw verblijf op Monte San Savino om te genieten van de authentieke charme van dit eeuwenoude Italiaanse landgoed, waar vestingwerken samengaan met geplaveide steegjes en stenen gewelven. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Monte San Savino, een mix van natuurlijk en historisch erfgoed

De Toscaanse stad Monte San Savino, gelegen op 330 m hoogte, was oorspronkelijk een Etruskisch dorp, zoals de necropolen van Castellare en Case Sant'Angelo getuigen. Het is een zeer aangename plaats om te bezoeken en werd vooral ontwikkeld in de middeleeuwen, een periode waaruit de architectuur met zijn kerken, muren en torens bewaard is gebleven. De stad wordt omringd door een opeenvolging van bergtoppen, heuvels en valleien en geniet van een prachtig landschap dat wandelaars vanuit de hoogte kunnen bewonderen.

Toscane, een charmante regio met een rijke geschiedenis

Verken Toscane vanuit uw resort Monte San Savino. De regio is ideaal voor het proeven van lokale wijnen. Een bezoek aan de beroemde historische steden Florence en Siena in de buurt is een must om u onder te dompelen in de plaatselijke cultuur. Arezzo staat bekend om zijn vakmanschap en biedt voorbeelden van traditionele goudsmeedkunst en aardewerk, evenals prachtige monumenten uit de oudheid en de middeleeuwen. De middeleeuwse stad Cortona is ook een bezoek waard! Als u op zoek bent naar een authentieke vakantie met aandacht voor cultuur en geschiedenis, wacht dan niet langer met het reserveren van uw vakantiewoning in Monte San Savino. Ontdek in het hart van Toscane de schilderachtige charme van een streek die rijk is aan sporen uit het verleden.
Terug