ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Rignano Sull'Arno

Vakantiewoning in Rignano Sull'Arno bij Florence, Italië

Geniet van een onvergetelijk verblijf in het hart van Toscane met uw vakantiewoning in Rignano Sull'Arno. Gelegen aan de oevers van de rivier de Arno, dicht bij Florence en de Chianti-vallei, biedt dit kleine stadje met zijn typische charme een breed scala aan entertainment. Geniet van een idyllische omgeving van groene heuvels, wijn- en olijfgaarden. Zwemmen in het zwembad, wandelen, culturele bezoeken of winkelen in Florence: laat u inspireren door het moment! De oevers van de Arno, met hun behouden biodiversiteit, nodigen uit tot wandelingen in de natuur. Op zoek naar buitenactiviteiten om met een groep te doen? Verken het Toscaanse platteland per fiets of maak een ponyritje op de paardrijpaden. Liefhebbers van het buitenleven kunnen een van de oudste bossen van de regio ontdekken in het natuurpark Vallombrosa in Reggello. Veel restaurants bieden u de kans om Toscaanse culinaire specialiteiten te proeven, op smaak gebracht met de plaatselijke olijfolie, die wereldwijd bekend staat om zijn verfijnde smaak. Huur uw appartement in Rignano Sull'Arno in de Résidence Villa Il Palagio of de Résidence Fattoria Pagnana en breng aangename uren door in het land van la dolce vita, of u nu met uw partner, gezin of vrienden bent! Meer informatie
Ontdek onze 2 resultaten

Accommodatie en vakantiewoningen in Rignano Sull'Arno

Home Italië Toscane Rignano Sull'Arno
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Rignano Sull'Arno, een typisch Toscaans stadje

In Rignano Sull'Arno bevinden zich verschillende architectonische meesterwerken die toegankelijk zijn voor bezoekers. Een van deze gebouwen is de Pieve di San Leonino aan de rand van de stad. Deze romaanse parochiekerk uit de 11e eeuw bevat fresco's en kunstwerken die worden toegeschreven aan meesters van de Florentijnse school. Ook de abdij van Santa Maria di Rosano en de Torre del Pian dell'Isola, een 13e-eeuwse middeleeuwse uitkijktoren, zijn een bezoek waard.

Een gunstige geografische ligging voor een bezoek aan de regio

Rignano Sull'Arno, gelegen in de vallei van de Arno, profiteert van de nabijheid van de Toscaanse hoofdstad, beroemd om zijn meesterwerken uit de renaissance. Mis de Ponte Vecchio niet, die wordt beschouwd als de mooiste brug van Florence. U kunt ook een minicruise maken over de Arno vanuit Florence. Wijnkenners kunnen er de kleine wijndorpen en wijnkelders in de Chianti-vallei gaan ontdekken. Geniet van de rustige en vrolijke sfeer van het Toscaanse platteland met uw vakantiewoning in Rignano Sull'Arno, vlakbij de wijngaarden van de Chianti en Florence.
Terug