ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
San Donato in Poggio

Vakantiewoning in San Donato in Poggio

De gemeente Barberino Tavarnelle heet u welkom voor een vakantie midden in de natuur. Onze vakantiewoningen in San Donato in Poggio nodigen u uit in de Toscaanse heuvels, op een steenworp afstand van de wijngaarden. Profiteer van uw verblijf door de lokale wandelpaden te bewandelen en de prachtige landschappen van het Toscaanse platteland te ontdekken, gekenmerkt door zijn kleurrijke heuvels, cipressen en kleine gehuchten. Ontsnap voor een paar dagen naar Italië of trakteer uzelf op een langer uitje! Met een verblijf in Résidence La Pieve bevindt u zich op steenworp afstand van het middeleeuwse dorp San Donato in Poggio. U kunt ook enkele tientallen kilometers noordwaarts gaan naar de steden Siena en Florence, die bekend staan om hun prachtige architectuur en vrolijke sfeer. Huur uw appartement in San Donato in Poggio en neem uw intrek in een moderne en gezellige woning. Meer informatie
Home ITALIË Toscane San Donato in Poggio
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Een uitje naar San Donato in Poggio, in het hart van het Toscaanse platteland

Trek uw wandelschoenen aan en wandel door dit oude Florentijnse Chianti dorp. Slenter door de oude straatjes van San Donato in Poggio, tussen kleine geplaveide pleintjes en met bomen omzoomde steegjes, en ervaar de Italiaanse dolce vita. Rond het Piazza Malaspina, het centrale plein, kunt u het paleis Malaspina, de kerk van Santa Maria della Neve en het Palazzo Pretorio bezoeken, die getuigen van een rijk cultureel erfgoed. Aarzel niet om buiten het dorp te gaan wandelen om de prachtige panorama's van de omgeving te bewonderen.

Chianti, een streek met een rijk cultureel erfgoed

Uw vakantiewoning in San Donato in Poggio is ideaal gelegen om de omgeving te bezoeken. U bent slechts 35 kilometer verwijderd van Siena, de kathedraal en het beroemde Palazzo Pubblico. Op slechts 20 kilometer afstand ligt de Toscaanse hoofdstad Florence, waar u kunt wandelen langs de Ponte Vecchio en de lokale keuken kunt proeven op het Piazza del Duomo. Geniet van de rust in Greve in Chianti en Castellina in Chianti: deze middeleeuwse dorpen liggen op iets minder dan 20 kilometer van San Donato in Poggio. Verken het Toscaanse platteland en maak herinneringen voordat u terugkeert naar de rust van uw vakantiewoning in San Donato in Poggio.
Terug