ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken

Vakantiewoning in San Miniato in Toscane!

Uw vakantiewoning in San Miniato, gelegen tussen Pisa en Florence, stelt u in staat in de ban te raken van dit kleine pittoreske stadje. Door te verblijven in het Résidence Il Casale di San Miniato kunt u gemakkelijk de historische schoonheid en romantiek van Toscane ontdekken. Huur uw appartement in San Miniato en geniet van ruime, volledig uitgeruste accommodatie en een prachtig buitenzwembad. Alle voorzieningen zijn ter plaatse en er is een speeltuin voor de kinderen. Bezoek tussen natuur en erfgoed de beroemdste steden van de Renaissance of ontspan op het Italiaanse platteland. Deze bestemming is ideaal voor gezinnen, maar ook voor stellen die op zoek zijn naar een romantisch uitje. Vergeet even de drukte van de stad: ervaar de dolce vita door te ontspannen onder de Toscaanse zon en te genieten van typisch Italiaanse gerechten met een glas lokale wijn of een cappuccino. Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

San Miniato, een typisch dorpje in het hart van Toscane

San Miniato is een dorp in de provincie Pisa. Het ligt tussen de rivieren Arno en Elsa, op groene heuvels. Deze gemeente heeft een rijk historisch erfgoed: bezoek de toren van Federico II of het Palazzo del Seminario. Italië staat bekend om zijn prachtige religieuze gebouwen. In Prato vindt u de kathedraal Duomo di Prato, ook wel Cattedrale di Santo Stefano genoemd, en de kerk van San Domenico, twee architectonische wonderen. Bent u meer een levensgenieter, ga dan naar de wijngaard van Podere Pellicciano voor een proeverij.

Weelderige steden en een regio met een rijke geschiedenis

Toscane staat bekend als de bakermat van de renaissance. De stad Pisa is beroemd om zijn scheve toren, maar herbergt ook vele andere opmerkelijke monumenten, zoals paleizen en kathedralen. Florence, de thuisbasis van de familie Medici, heeft geweldige musea, historische gebouwen en de legendarische Duomo. Als u een wijnliefhebber bent, kunt u de wegen met stops bij wijngaarden volgen, vooral in de Chiantistreek. Als u in uw vakantiewoning in San Miniato verblijft, kunt u een authentiek Toscaans dorp ontdekken. Bewonder de meesterwerken van de renaissance en laat u meeslepen door de bijzondere sfeer van Italië.
Terug