ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Scarlino

Vakantiewoning Scarlino

In de provincie Grosseto, genesteld op een voorgebergte tegenover de Tyrreense Zee en de Toscaanse archipel, verwelkomt het stadje Scarlino u in een ongerepte omgeving. Nadat u uw appartement heeft ingericht, test u de sportfaciliteiten van het Résidence Casa in Maremma en maakt u een wandeling door het dorp. Wandel door de geplaveide straten van het historische centrum naar de kerk van San Donato en ga verder naar het stadhuis, waarvan de gevel het stadswapen draagt. Na enige inspanning bereikt u het middeleeuwse kasteel met zijn 360 graden uitzicht over de vallei en de Golf van Follonica.Blijf gerust even rondhangen om te genieten van een openluchtshow! Wilt u er even tussenuit? Verlaat uw vakantiewoning in Scarlino en ga naar de haven voor een boottocht. Wie zich wil ontspannen bij het geluid van de golven of wil duiken tussen de zeefauna, kan kiezen voor een baai zoals Cala Martina, of voor het fijne zandstrand Mamai Beach. Met zoveel activiteiten naar ieders smaak is er geen twijfel mogelijk: huur uw appartement in Scarlino voor een onvergetelijke vakantie! Meer informatie
Er zijn geen verblijven die aan uw zoekopdracht voldoen
Onze resultaten in de regio

Accommodatie en vakantiewoningen

Uw verblijf in Scarlino, tussen natuur en oude bezienswaardigheden

Ontdek vanuit uw vakantiewoning in Scarlino het natuurpark van de Maremma. Het is een bevoorrecht observatorium van de Toscaanse flora en fauna en heeft vele paden voor alle niveaus, tussen duinen, dennenbossen en moerassen. Verder naar het noorden kunt u in de voetsporen treden van de Etrusken in Vetulonia, met overblijfselen van gebouwen uit de 10e eeuw voor Christus en zijn beroemde graven, zoals de Tumulo Della Pietrera. Als u van geschiedenis houdt, maak dan zeker een uitstapje naar het Archeologisch Park van Baratti en Populonia, waar andere opmerkelijke overblijfselen en een voor het publiek toegankelijk experimenteel laboratorium te vinden zijn.

Grosseto, een Toscaanse hoofdstad om te ontdekken

Als u Toscane bezoekt, neem dan ook zeker de tijd om een stop te maken in Grosseto. De stad, beschermd door muren die een zeshoek vormen, staat bekend om zijn imposante kathedraal en is ideaal voor verrijkende culturele bezoeken aan de archeologische en natuurhistorische musea. Na uw verblijf in uw vakantiewoning in Scarlino zullen de Italiaanse geschiedenis en cultuur geen geheimen meer voor u hebben. U komt ongetwijfeld helemaal ontspannen en mooi gebruind terug van uw vakantie!
Terug