ZOEKEN
Datum van aankomst
Vertrekdatum
Duur : {{param.Duree}} nacht nachten
Zoeken Zoeken
Veneto

Vakantiewoning in Veneto: een regio aan de poorten van Venetië

De geboorteplaats van Venetië en Verona: Veneto strekt zich uit van de Dolomieten tot de Adriatische Zee. 15 kilometer fijn zand wachten op liefhebbers van zwemmen, ontspanning en watersporten. Vertrek naar de vele kleine eilanden van de Po-Delta en ontdek het vakmanschap van Burano of Murano. Laat u verleiden door de typische stadjes met een rijke geschiedenis aan de voet van het Euganees gebergte of langs rustige rivieren. Verleng uw reis naar de prachtige landschappen van de Dolomieten, die uitzonderlijke kleurschakeringen bieden voor unieke wandelingen en bewonder de oostelijke oever van het Gardameer. Voor ski- en snowboardliefhebbers liggen er 696 kilometer aan pistes op u te wachten in de 32 skigebieden van Veneto. Geniet tijdens uw verblijf van de smaken van typisch Italiaanse gerechten, vergezeld van heerlijke wijnen. Meer informatie
1 resultaat

Accommodatie en vakantiewoningen in Venetie

Zie meer accommodaties Zie minder accommodaties
van 06/09/2024 op 13/09/2024
van 07/08/2024 op 14/08/2024
van 03/09/2024 op 10/09/2024
van 06/09/2024 op 13/09/2024
van 12/08/2024 op 19/08/2024

Uniek UNESCO-werelderfgoed

Naast de hoofdstad Venetië heeft de regio Veneto veel cultuurschatten die door UNESCO op de werelderfgoedlijst zijn geplaatst. Bezoek het historische centrum van Verona, het decor van de Shakespeariaanse tragedie "Romeo en Julia", te voet of met de fiets. Breng een bezoek aan Padua, beroemd om zijn Sint-Antoniusbasiliek en de Scrovegni-kapel: wandel over het grootste plein van Italië en geniet van een kopje koffie onder de arcades van de oude stad. Bewonder de architectonische rijkdom van Vicenza, waar veel werken van Andrea Palladio bewaard zijn gebleven.

Een ontspannen verblijf in het teken van welzijn en ontspanning

Neem de tijd om te ontspannen voordat u naar uw vakantiewoning in Veneto gaat! Er zijn vele Euganese kuurcentra in de regio. Verjongen met de therapeutische eigenschappen van thermaal water en vulkanische modder. Terug aan de gouden kust neemt u een duik in het rustige water van de Adriatische Zee en observeert u het vogelleven van de fascinerende Po-delta en de lagune waar het serene Venetië oprijst. Kies een vakantiewoning in Veneto om een regio met wereldberoemde steden te ontdekken, gelegen tussen bergen en warme zee. Bezoek Venetië en zijn lagune voor een onvergetelijk verblijf voor geliefden of gezinnen.
Terug