Home Residentieel verblijf de Plein Air Perche Bellemois
Verblijf in Stacaravans | Residentieel verblijf de Plein Air Perche Bellemois

Verblijf in Stacaravans | Residentieel verblijf de Plein Air Perche Bellemois

Uw verblijf
Sorry, uw selectie is niet langer beschikbaar. Wijzig uw zoekopdracht
Een prachtige vakantieomgeving

Accommodatieaanbiedingen in onze Residentieel verblijf de Plein Air Perche Bellemois

Situatie

Camping du perche Bellemois heeft een idyllische ligging, in een prachtig beschermd natuurgebied, op minder dan 500 meter van het dorpscentrum en het nationale bos. Ontdek het karaktervolle stadje Bellême, een recreatiestad met een 18-holes golfbaan, een zwembad, een midgetgolfbaan en talrijke wandelroutes.

Tot uw beschikking

Sport en ontspanning Directe toegang tot het gemeentelijk zwembad (juli-augustus) en de speeltuinen en jeu-de-boulesbaan Wifi Parkeerplaats (1 plaats per verblijf) Barbecue

Accommodatie

De camping Perche Bellemois biedt u de mogelijkheid om te verblijven in een stacaravan voor 4 tot 6 personen, in een lodgetent voor 5 personen of in een chalet voor 3 personen. Elke accommodatie beschikt over alle nodige comfort en faciliteiten voor uw verblijf: woonkamer, slaapkamers, doucheruimte, wc en terras met tuinmeubelen. U kunt het comfortniveau kiezen dat bij u past, tussen een klassieke stacaravan of eentje met een privé-spa, een charmante lodge met een glamping uitstraling of een mooi houten chalet met cocoonvibe. Eén ding is zeker, u zult zich hier uitstekend vermaken!

: Activiteiten en diensten

De voordelen van Odalys voor uw verblijf

De voordelen van Odalys

Ideaal gelegen, met directe toegang tot het gemeentelijk zwembad in juli en augustus en de speeltuinen en petanque ... Op minder dan 500 m van het dorp, het bos en de golfbaan kunt u talrijke wandelingen, paardrijtochten of fietstochten maken en het culturele en menselijke erfgoed van de Perche in Normandië ontdekken.

Terug